Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа ако ти е чудо...
![]()
уште се прашувам дали марихуаната се смета за дрога???
не ја создаваме у лабораторија... сама си расте од мајката природа![]()
така е а се што е природно што го создала мајка природа треба да се проба, и сиг не го сторила за нешто лошо да ни направи
сега за сега сум мала али ќе пробам се треба да се проба во живототуште едно искуство плус
така е а се што е природно што го создала мајка природа треба да се проба, и сиг не го сторила за нешто лошо да ни направи
сега за сега сум мала али ќе пробам се треба да се проба во живототуште едно искуство плус
Незнаев дека мајката Природа ја става у ризла и ја пали.
Според ова и тутунот (цигарите) се дрога![]()
Не ја сфати поентата. Рече се што дала природата е здраво. Епа сигурно не ја дала така и марихуаната па и цигарата кога ја спомна...
Не ја сфати поентата. Рече се што дала природата е здраво. Епа сигурно не ја дала така и марихуаната па и цигарата кога ја спомна...
не реков дека се е здраво туку не го створила со задни намери...се разбира дека има и добри и лоши работи исто како и луѓе има и добри и лоши
љубопитноста е интересна работа...нема човек што не е љубопитен, но се разбира за се треба да се има граници, не само за дрогата туку и за се...не дека со дрогата би можело да се има некоја граница ама ако си свесен што правиш...
цел живот сум бегал од цигари и дрога. не знам зошто. можеби зашто ми било страв дека ќе станам зависник:icon_conf