Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А замисли да не знаеш?
Дали незнаењето е ослободителна пресуда?
Од аспект на законот, не е. Од аспект на моралот - не знам
--- надополнето: Oct 6, 2011 11:50 PM ---
Jeste , nekouku puti sum. I sho sea?
Ako gi broam ni ke me osamne, a bas planirase deneska da ne me osamne.Кози и овци не се бројат, само да знаеш.
Pa nemora prsti da mesas, so nesto drugo zamesajНе бидејки не мешам прсти кај зафатени.
А колку само би сакала да легнам една личност која е зафатена, уф страстно го посакувам барем за една ноќ, но сепак ќе се воздржам и ке си стојам на страна.
Se sho e zabraneto e slatko. Se so e slatko trae kratko.Не пијам алкохол
Свесна сум за она „никогаш не вели никогаш„, но за мене е забранета зона да легнам некој кој веке е во врска.
I razbira se frli mu ja vrskata pred da go legnesза мене е забранета зона да легнам некој кој веке е во врска.
Pa nemora prsti da mesas, so nesto drugo zamesaj
Kao prvo, kao drugo od kaj znaes, moz taj zafanatio ceka nekoja da mu zamesa da se spase.
A kolku poveke se vozdrzuvas touku poveke ke go posakuvas.[DOUBLEPOST=1467236906][/DOUBLEPOST]
Se sho e zabraneto e slatko. Se so e slatko trae kratko.
A koa veke trae kratko zaso da bide zabraneto?
Што да се нема во обѕир?Брат , не ме провоцирај , сум се изјаснила јас уште одамна дека не легнувам зафатени . Си има доволно курви кои секојдневно растураат врски и бракови , срамота , да се немало во обзир.
Брат , не ме провоцирај , сум се изјаснила јас уште одамна дека не легнувам зафатени . Си има доволно курви кои секојдневно растураат врски и бракови , срамота , да се немало во обзир.
офф топик П.С. Заеби ти тоа што јас си правам интересно и се глупирам ко курва на форумот за да доловам како се понашаат 90 % од денешните женски под наше небо. Стварно нема да коментирам на негативци кои не знаат да се зезат туку цело време вреѓаат а најлесно е да пцуеш по некој кој не го познаваш лично. Значи дојдени сме да се заебаваме онлајн а не да се вреѓаме и така и ке продолжеме да се зезаме без да провоцираме, ај ела да те залапам сега![]()
Тугооо не знам ни што е муабетот веќе!!!Лепото , бев крајно сериозна кога пишав дека НЕ ЛЕГНУВАМ ЗАФАТЕН било тоа да е во врска или женет . Одма се тргам на страна , а она знаеш -не знаеш , се осеќа , не мора он ништо да кажува , очите го издаваат , а до сега не сум погрешила во проценката![]()