Дали да се биде директен?

• Креатор на темата Креатор на темата Ruzmarin
  • Време на започнување Време на започнување
Постот не е стереотипен и не е измислен од мене туку потврден со линк.Така да не ми препишувај мене таков термин.Воопшто ако го знаеш поимот за стереотип:facepalm:
Другарче изнесувам само факти.Изгледај го видеото и види си го сам процентот на можност.Јас не сум го направил видеото ниту пак измислувам од мене нешто непотврдено.
Мојот аргумент е потврден со линкот претходно постиран.(y)

zarem ne e najdobro da si direkten i iskren ako osetis deka si so razbrana licnost ,odsekogas sum bil direkten a dali e dovro ili loso vremeto ke kaze mada do sea ne sum utnal a i sakam osobi so ne mi vrtat kako pop okolu crkva tuku direktno peat :D obicno hrabrite luge se direktni i odlucni

Директниот пристап е 99% поефективен, од искуство знам дека од индиректни(ако може така да се наречат)пристапи односно со одредени сигнали и знаци за интерес повеќето од времето сум останал бел во очите прашуваќи што ќе беше да кажев вистински што мислев а и често се думав дали правилни сигнали испратив(иако овие ситуации ми се ретки заради следнава причина), директниот пристап не е нешто што јас или пак кој било друг треба да го игнорира не само кон девојки него кон се, како мал ме сметаа за несаламен и откачен(а и до ден денес) бидејќи се што ми е на ум морам да го кажам оти ми се чини дека ќе пукнам, ова го користам со буквално се, ако некој не ми се допаѓа на пример му кажувам одма дека не ми се допаѓа и несакам никаков контакт со него/неа и животот продолжува а можи и почит да имате од другата личност, пристапот кон девојките е уште полесен(иако како и секој имам повеќе корпи од успеси)кажуваш што ти се намерите(но не буквално со зборовите "вечерва ќе те ебавам" и тн).
Во оваа ситуација имаш 3 можности, првата дека девојката има исти чувства кон тебе и се посреќуваш, 2 не споделува исти чувства и често ако е поопуштена или ќе се насмеете или не но сепак јас знам дека се чувствувам сепак сигурно и добро за себе бидејќи кажав тоа што го мислев и нема да се каам подоцна, или 3 девојката не ги има истите чувства но е воодушевена од твојата самодоверба(која е ГејмЧејнџер) и се посреќуваш.

не е доволно - 1,75 висина да има до кај 72 кила максимално жива мера да има,да нема брат во фамилијата,да знај да готви како мама......ај ќе ми текни уште нешто........ако исполнуваш може да се пријавиш на конкурсот :pipi:

и да е искусна во сексот?

Изгледа не... или ја бев предиректен... или не треба... само, don't rush...

Храбрите се директни..
А овие слабичи што лажат, мотаат,фарбаат и лигави се, на сите им се одбојни.
Директен и искрен кој кажува отворено што сака и мисли е многуууу боље од задскриени намери завиткани во фина обланда ;)

Директен пристап, дефинитивно. Да се знае дали кој и колку трпи искреност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom