Дали да се биде директен?

• Креатор на темата Креатор на темата Ruzmarin
  • Време на започнување Време на започнување
сакам директни и самоуверени момчиња, шо ќе ми е некој ако не знае да каже што сака или цело време да ми врти од страна. кажи си бре, сакам да бидам со тебе или не сакам поради ова и тоа. многу ме нервира кога некој не е директен, исто и за жените, кои се па уште посложени. биди си директен, кажи си што си мислиш и ќе те сфатат луѓето, а не да ги буниш со некои ситуации. :S

Сакам да бидам со тебе.

Со 4-5 пива пред тоа само дирекно, а на "неподмачкано" одам одоколу. :)
--- надополнето: 30 јули 2013 во 22:49 ---
Подобро на почеток да си диркетен, без да се заобиколува, зашто можеш да паднеш во таканаречената FRIEND ZONE од која нема назад.

Friend Zone is like the mafia
You’ll never get out! :pos:

Сега во последно време имас зона Френдс вит Бенефитс :)

да се биде,кажи го статусот и местоположба на работно место(ако работиш) , плата и амбиции,ако те сослуша ќе ти пружи шанса т.е. за интервју иможеби ти ќе бидеш нејзиниот избраник

продолжете овде:

http://forum.kajgana.com/threads/Невработен-си-Ништо-од-бракот.69709/

А ти се плашиш од своето св? :D

Директно уникатен да шокира да те запамети, позитивно да те запамети не да бега или да те пријави во полиција :icon_lol:.

некои неќат да му откријаш се, сакаат тие да испитаат ситуации да му биде интересно...

bill_burr_on_staying_single_too_long_540.jpg
жива вистина :D

А ти се плашиш од своето св? :D

да - не се алкохолизирам тешко,не се дрогирам,не правам криминал,не лажам,не сум член на секта или радикали,немам засновано стален работен однос - нешто саглам ми фали........

да - не се алкохолизирам тешко,не се дрогирам,не правам криминал,не лажам,не сум член на секта или радикали,немам засновано стален работен однос - нешто саглам ми фали........
Одлично, значи мома спроти тебе би била, неалкохоличарка, да не се дрогира, да не лаже, не краде, не е була, без работа. Ете ти ја совршената, доволни карактеристики напишавме.

Одлично, значи мома спроти тебе би била, неалкохоличарка, да не се дрогира, да не лаже, не краде, не е була, без работа. Ете ти ја совршената, доволни карактеристики напишавме.

не е доволно - 1,75 висина да има до кај 72 кила максимално жива мера да има,да нема брат во фамилијата,да знај да готви како мама......ај ќе ми текни уште нешто........ако исполнуваш може да се пријавиш на конкурсот :pipi:

Директноста е вештина која неминовно ќе ја стекнете доколку сте биле индиректни и неодлучни и сте се нашле во игра на милост и немилост на суровите жени кои таквите како вас обожаваат да ги газат ко папуча и си поигруваат со вашите чувства.Секој што има пропатено во искуства со жените знае дека само директноста денес се исплати и ве носи кон остварување на целта секако доколку вашата цел не е да бидете рогоња без карактер кој ќе им им биде само другарка на жените.
Жените се царици за игранје игри им симнувам капа:cautious:
--- надополнето: 31 јули 2013 во 18:47 ---
И после толку време на така наречен модернизам.работите не се сменија.Пак машкото трба да разработвит стратегии да и удоволвит на коконата,демек да и скренит пажнја на нејзиното височество!И само една гршка во муабетот и излегвиш од игра.Ама дефинитивно не се жените криви,ние мажите сме криви за ваквата ситуација,дур не се измениме ќе си играат жените со нас.Им се мојт ко не најдоја кленој за пуста тамбура на се сме спремни.

Жените се царици за игранје игри им симнувам капа:cautious:
--- надополнето: 31 јули 2013 во 18:47 ---
И после толку време на така наречен модернизам.работите не се сменија.Пак машкото трба да разработвит стратегии да и удоволвит на коконата,демек да и скренит пажнја на нејзиното височество!И само една гршка во муабетот и излегвиш од игра.Ама дефинитивно не се жените криви,ние мажите сме криви за ваквата ситуација,дур не се измениме ќе си играат жените со нас.Им се мојт ко не најдоја кленој за пуста тамбура на се сме спремни.

иако братов е ропак а таа го бендисала ова што го кажуваш пропаѓа сето во вода, значи треба и да се привлекувате еден со друг

само едно правило има да бидеш опуштен
не е финтата да се устручаваш цело време што да и кажиш за да не заебиш работа (освен ако не тропаш тешки глупости), и на крај нема ни еден муабет да напрајте салам
значи ако гледам дека почнува да ми продава пуфки чао пријатно сестро има надвор милијарди што сакаат да имаат дечко што се кул за муабет

изгледа цело време си налетувал на зафркнати девојчиња или ти си ги предизвикал така да се однесуваат

како што гледам во последно време се повеќе и повеќе му е страв на маживе да му приоѓаат на девојчињава што се фуфици или што се прават фуфици и сами си шетаат со другарките низ чаршија со гордоста до облаци... и едно време сваќаат дека не бива и се спушаат на многу ниско ниво...

Мислам разликата на мажите и жените во приоѓањето на директен секс е природна,психолошка разлика на однесување од самото раѓање.

Ние машките многу ни е познато дека кога маж ќе биде директно прашан од девојка за секс одма се нафаќаме.Но кога жена ќе биде прашана за директен секс знаеме дека ќе бидеме одбиени.

Ако некој мисли дека ако побара од 100 девојки директен секс и барем 1 би се нафатила.Тогаш се излажал.Шансите се 0 %.:)
Додека ако девојка побара шансите се големи.:)

http://hitportal.com.mk/Zabava-deta...te-reagiraat-na-direkten-povik-za-seks-video/

Мислам разликата на мажите и жените во приоѓањето на директен секс е природна,психолошка разлика на однесување од самото раѓање.

Ние машките многу ни е познато дека кога маж ќе биде директно прашан од девојка за секс одма се нафаќаме.Но кога жена ќе биде прашана за директен секс знаеме дека ќе бидеме одбиени.

Ако некој мисли дека ако побара од 100 девојки директен секс и барем 1 би се нафатила.Тогаш се излажал.Шансите се 0 %.:)
Додека ако девојка побара шансите се големи.:)

http://hitportal.com.mk/Zabava-deta...te-reagiraat-na-direkten-povik-za-seks-video/

Се бориш за најстереотипен пост на форумов или што е работава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom