Кралот Марко
Не прилепчанецот, ами Јас
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 3.969
- Поени од реакции
- 278
Не! Отров се.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
у врска со болдот. имаш некој доказ дека цигарите го скратуваат животот?? само немој да ми кажеш теорија дека една цигара ти го скратува животот 3 или 5 минути.Јас сум пушач и сепак мислам дека луксуз се.. тоа е така сакал некој да верува или не. убаво си кажа погоре 30 дена по 50 денара се 1500 денара.. годишно 18000ки или 300 евра шо не е за фрлање али коа ке видиш по 50 денара на ден не се осеќаат ептен тие пари отколку некој да ти рече цела година 300 евра..Цигарите како прво ви го скратува животот, како второ луксуз - ДА! Зашто по 50 денари да речиме кутија дневно 30 дена по 50 ден =1500ден .... Па 1500ден не се малце..
Ako sakas so sila da se pravis glupav jas ne bi ti stoel na patot. Samo eve napravi muabet so doktor koj se razbira vo svojata rabota, ili istrazi na svoja raka niz internet za naucni fakti i posledici vo vrska so pusenjeto. Stetni se po zdravjeto, ako ti e zagrozeno zdravjeto-zagrozen ti e i zivotot. Kolku pobrzo toa go sfatis tolku pozdrav i poubav zivot ke imas. Vezbam od detiste, a pred toa piev i pusev, ne zboram na pamet.у врска со болдот. имаш некој доказ дека цигарите го скратуваат животот?? само немој да ми кажеш теорија дека една цигара ти го скратува животот 3 или 5 минути.Јас сум пушач и сепак мислам дека луксуз се.. тоа е така сакал некој да верува или не. убаво си кажа погоре 30 дена по 50 денара се 1500 денара.. годишно 18000ки или 300 евра шо не е за фрлање али коа ке видиш по 50 денара на ден не се осеќаат ептен тие пари отколку некој да ти рече цела година 300 евра..
П.С како шо тргнало поскапувањево се плашам дека и пивото или виното ке стане луксуз!!!
у врска со болдот. имаш некој доказ дека цигарите го скратуваат животот?? само немој да ми кажеш теорија дека една цигара ти го скратува животот 3 или 5 минути.Јас сум пушач и сепак мислам дека луксуз се.. тоа е така сакал некој да верува или не. убаво си кажа погоре 30 дена по 50 денара се 1500 денара.. годишно 18000ки или 300 евра шо не е за фрлање али коа ке видиш по 50 денара на ден не се осеќаат ептен тие пари отколку некој да ти рече цела година 300 евра..
П.С како шо тргнало поскапувањево се плашам дека и пивото или виното ке стане луксуз!!!
баш ми е мило за тебе што спортуваш - браво само продолжи така а за тоа со доктори те молам не збори.. идам на доктор и он со чашката узо и цигарата у рака очекуваш да ми помогне? и кажи ми уше нешо.. Колку време пушеше и пиеше? баш ме интересира и битно прашање по колку цигари пушеше на ден?Ako sakas so sila da se pravis glupav jas ne bi ti stoel na patot. Samo eve napravi muabet so doktor koj se razbira vo svojata rabota, ili istrazi na svoja raka niz internet za naucni fakti i posledici vo vrska so pusenjeto. Stetni se po zdravjeto, ako ti e zagrozeno zdravjeto-zagrozen ti e i zivotot. Kolku pobrzo toa go sfatis tolku pozdrav i poubav zivot ke imas. Vezbam od detiste, a pred toa piev i pusev, ne zboram na pamet.
Ne mi e celta da se karam ili bilo sto, tuku da posocam. Ako mislis deka tropam gluposti, ignoriraj i konsumiraj cigari i ponatamu ili sto bilo.
а зарем реков јас некаде во постот дека е убаво да се пуши?а зарем убаво е да се пуши?