Дали Братот Љубе го “преобратија“ во Хаг?

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Љубе и Љубчо си се уште од пред неколку месеци договорени да ВМРО-НП гласа за Љубе како човек близок на Георгиевски, а СДС ќе биде задоволна со Љубе бидејќи тој е совршена шанса за добивање на гласачко тело на страната на СДСМ криејќи се зад маската „патриоти“...Патриоти кои отворено какаат за промена на име, исто како Љубе...
Незнам дали си свесен или не, но веќе не можеш да играш на карта предавници и промена на име само кај едните.
Доколку вистина го мислиш она што го зборуваш овде на форумов, би требало да знаеш дека во Македонија не постои партија (освен некоја помала), која во својата агенда го има зачувувањето на името. Треба пошироко објаснување ?

Глеј...
кога сме више кај шампањското....
јас гледам само еден шеф на политичка партија у Македонија кој што радо би ги позајмил брковите на фирерот и исто како него вероватно уште од сега купил тапани и шампањско за големата парада по повод победата у Москва...
Ал Москва ко Москва... :vozbud:
Токму тоа и ти го велам немој заради твојата желба да се зафркнеш па да купиш шампањско пред време, немој ќе нема со кого да го отвориш за да славиш. Во крајна линија и навреме направи си губитничко алиби за неотварањето на твоето шампањско за големиот пораз на Бихаќка :vozbud:

Бране довербата кај гласачкото тело ја изгуби уште од дамна. Сега единствена шанса гледа со Љубе да одземе дел од гласовите на ДПМНЕ. Но тоа нема да се случи, бидејќи и тие малкумина што се лажеа со тоа ‘Патриотското’ во Љубе,и тие се предомислија. Така да следен претседател на Република Македонија ке биде човекот кој навеќе го заслужува тоа и нема да паѓа под странско влијание а тоа е Ѓорѓе Иванов.

Одамна е паднат под странско влијание,уште од времето кога беше да им предава “политика“ на Атињаните.:pos2:

Незнам дали си свесен или не, но веќе не можеш да играш на карта предавници и промена на име само кај едните.
Доколку вистина го мислиш она што го зборуваш овде на форумов, би требало да знаеш дека во Македонија не постои партија (освен некоја помала), која во својата агенда го има зачувувањето на името. Треба пошироко објаснување ?

Нема да те прашам за менталната состојба пошто јасна ми е...Ама да ми зборуваш за партија која во својата партиска програма ќе се дрзне да зборува за менување/неменување на името на државата е во најмала рака БОЛНА РАБОТА бе Реален бе....

Болна работа е, затоа што ЈАС, и ОПШТО МАКЕДОНЦИТЕ, НЕ ТРЕБА ВООПШТО ДА СЕ ЗАМАРАМЕ СО ТОА ШТО ГРЦИЈА ГО СОНУВА! А не па и во партиски програми да го ставаме...

Знаеш ли ти што зборуваш човеку...

А и како помал додека играв игрици цело време читав еден слоган:
CHALLENGE EVERYTHING !!! :vozbud:

Тие што безусловно се бореа за својата татковина на чело со генералите од полицијата (ДО ЕДЕН !!!) и Љубе Бошкоски нејќат очи да му видат на Николче.
:toe:
најверојатно не си пораснал:toe:или ЕА прамногу те затупела
стварно незнам шо да ти кажам, ме радува барем шо спамуваш ама не ме радува шо мислиш дека си кажал којзнае што паметно
и живо ме интересира од кај ја извади информацијата дека сите бранители и патриоти нејќеле да му ги видат очите на Николче
стварно, те молам објасни како си секој еден од нив разговараше и што ти кажаа подетално, или па за сите ти кажа Љубе оти ти е брат?

Многу си провиден Зевсе... Го поддржуваш Љ.Бошковски, зошто така ти кажа Папата (веројатно ти дообјаснал и парично), и со тоа целта ти е да доведеш до поделба на ВМРО ДПМНЕ...

zoshto i jas taka mislam,a?:baeh:

Нема да те прашам за менталната состојба пошто јасна ми е...Ама да ми зборуваш за партија која во својата партиска програма ќе се дрзне да зборува за менување/неменување на името на државата е во најмала рака БОЛНА РАБОТА бе Реален бе....

Болна работа е, затоа што ЈАС, и ОПШТО МАКЕДОНЦИТЕ, НЕ ТРЕБА ВООПШТО ДА СЕ ЗАМАРАМЕ СО ТОА ШТО ГРЦИЈА ГО СОНУВА! А не па и во партиски програми да го ставаме...

Знаеш ли ти што зборуваш човеку...
Не се прави на три-ипол. Добро знаеш дека зборувам за "агенда" која во реала се спроведува, а не за партиски програми.

Не ми одговори дали ти треба пошироко објаснување ?

Не се прави на три-ипол. Добро знаеш дека зборувам за "агенда" која во реала се спроведува, а не за партиски програми.
Ти не се прави на четири-ипол. Јебем ти агенда бе. Збориш за името како да е некој капитал...фабрика...па ко божем дилемата е дали да ја продадеме на странски инвеститори, или да остане во македонски раце...

Агендата е позната и врежана: Членување во ЕУ и НАТО, единствено само како МАКЕДОНЦИ и МАКЕДОНИЈА.

Крај. Енде. Финито.

Дали ти треба пошироко објаснување ?

ако сакаш јас ке ти нацртам па ќе го закачам на имиџшек за да ти се разјасни оти трнов малце возбуден е па можда не го сфати целосно

Ти не се прави на четири-ипол. Јебем ти агенда бе. Збориш за името како да е некој капитал...фабрика...па ко божем дилемата е дали да ја продадеме на странски инвеститори, или да остане во македонски раце...
Агендата е позната и врежана: Членување во ЕУ и НАТО, единствено само како МАКЕДОНЦИ и МАКЕДОНИЈА.
Крај. Енде. Финито.
Дали ти треба пошироко објаснување ?
Ај сеа подигни ја главата малку, и кажи ми која партија во Македонија гарантира зачувување на името ?

Ај сега назад на темата...

На претседателските избори, Бранко му ги уништи шансите на Керим да се кандидира, а тоа беше и претходно договорено со Љубе бидејќи ако Љубе влезеше во борба со Керим, дефинитивно ќе изгубеше. Е сега, пошто знаеја дека Љубе ќе направи договор со Бранко, на Љубе не му беше јасно зошто ДПМНЕ молчи и затоа така „наивно“ даваше изјави дека нема да се кандидира...чекаше да види што ќе прават од ДПМНЕ. Ама Грујо нафта не пие. Знаеше дека ако беа Керим и Љубе во трка, тоа ќе беа двајца кандидати кои ќе им вршат услуги на СДСМ и на странските служби. Држеа во неизвесност околу номинирање на кандидат и на крај, се случи и тоа. Се појави Ѓорѓе Иванов, а во истиот ден, Зајче излезе и искака глупости за Керим да се тргне од трката и да останат Љубе и Ѓорѓе.

Љубе и Љубчо си се уште од пред неколку месеци договорени да ВМРО-НП гласа за Љубе како човек близок на Георгиевски, а СДС ќе биде задоволна со Љубе бидејќи тој е совршена шанса за добивање на гласачко тело на страната на СДСМ криејќи се зад маската „патриоти“...Патриоти кои отворено какаат за промена на име, исто како Љубе...

За среќа, мастерпланот на Бранко ќе му пропадне...го нема потребното гласачко тело ниту пак имма доверба кај народот...ни тој ни СДС...

Да се навратам уште еднаш...Љубе отиде на предизборни консултации кај Бранко Црвенковски, а и пиеше и јадеше по кафани со Бучко...

Дека политиката е курва, го потврдува ова што го кажува Бранко за Љубе, пред 6 години...

Бранко Црвенковски: Љубе Бошковски е елементарна непогода која умее да се движи на две нозе. Жива несреќа и малер за македонската безбедност, за македонската иднина, за македонската држава и правен поредок. Ако бевме елементарно нормална држава, тој никогаш немаше да стане министер. Јасно е дека нема да има разрешување на Бошковски.

Бошковски ќе се соочи со лицето на правдата не само за овој случај, туку и за неговата авантура во Требош, кога изгубивме три млади полициски животи. За Арачиново и неговите погрешни проценки дека за 6 часа ќе го закачи македонското знаме во центарот во Арачиново, за после три дена резултатот да биде 4 изгубени полицајци и 20 од 1.200 куќи под контрола на македонските безбедносни сили. За милионте долари префрлени во Швајцарска банка на име Љубе Бошковски како провизија од купување на оружје, за кои денес никој не коментира, но никој не ги заборава.(БРАНКО ЗБОРИ ЗА МИЛИОНИТЕ КОИ ЉУБЕ, И НЕГОВИОТ СОПАРТИЕЦ БУЧКО ГИ КРИЕЈА ВО ШВАЈЦАРИЈА...БРАНКО ЕЕЕЈ!!!)
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=8749

МИЗЕРИИ БЕЛОСВЕТСКИ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom