- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 162
ДОКАЖАНИТЕ факти ја докажуваат ВИСТИНАТА
Ај ти дај ми еден докажан факт како настанала земјата и универзумот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДОКАЖАНИТЕ факти ја докажуваат ВИСТИНАТА
И што ќе правиме сега ние неразумните...оти разбравме дека морало да постојат ѕвезди за да видиме светлина..long live the photonsтврдењата во библијата за настанокот на универзумот, животот и се останато за разумни луѓе нормално не важи, тоа се митови и легенди пишувани собирани низ времето..
Не може бог првин да ја створи светлината, а потоа ѕведите хахах не е логично
bog se stvoril samo lugeto ne sakaat da ja prifatat vistinata za negoтврдењата во библијата за настанокот на универзумот, животот и се останато за разумни луѓе нормално не важи, тоа се митови и легенди пишувани собирани низ времето..
Не може бог првин да ја створи светлината, а потоа ѕведите хахах не е логично
бидејки за да постои светлина треба првин да постојат ѕвезди, библијата тука не важи
Да, темава е дали важат правилата од Библијата. Но не можеш некому да му кажеш да важат или не, кога воопшто ти го спори поимот Библија. Затоа и морав да ја дефинирам вистината во корелација со Библијата. Па види дечко ( погоре) Бог може да создаде од ништо нешто. Ако не би била светлината, ѕвездите би биле невидливи или непостоечки ( да не бидеме буквалисти) .![]()
Kako ti gledas na toa?