Дали би возеле "Пеглица" или "Фиќо"?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Што би возеле?

• Пеглица

Гласови: 76 32,5%
  • Фиќо

Гласови: 158 67,5%

• Вкупно гласачи
    234
pa..ne bi se vozela ni vo ednoto ni vo drugoto,ama ajde ako vekje MORA da se bira..mislam deka bi izbrala peglice..zasto mi e po smeno..ko shestoagolnik e

|_EmKA_| напиша:
pa..ne bi se vozela ni vo ednoto ni vo drugoto,ama ajde ako vekje MORA da se bira..mislam deka bi izbrala peglice..zasto mi e po smeno..ko shestoagolnik e

А во што би се возела?

фиќо рулз.. мајка ми возеше порано коа бев копиљ, 850ка!! најјаката верзија -)) ретки беа ептен, а преовладуваа 750ките.

Уухх 850 рулз! 34КС беа...Бубата 1200 има толку... :)

Сакам да си најдам едно фичуле...мх мх како ќе го средам.

брачко, моето сеуште го гледам. во скопје е, истата боја -)) регистрација sk-618-da(ако ова несмее да седи, модератор-DO IT), го среќавам позади "млечен" кај зградите...
се осудивме еднаш за охрид со него.. прокува кутрото.. него ај стигнавме некако... истата вечер му го украдоа цел мотор -))))!!!!!

fico e zakon kola! mene mnogu mi se svigja :) neznam vie dali ste go primetile no ima edno fico cabrio sto go vozi nekoj niz skopjevo :) mnogu jako go napravil coekot svaka mu cast

Pred nekoj den gledav na diskaveri emisija i ficovo bese 3(ili 2 ne mi teknuva bas) mesto vo svetot, spored korisnosta!!!

1 mesto bese ford T model

Тоа беше Fiat 500 предок на Fiat 600 (нашето Фичо).
fiat_500%5B1%5D.jpg

1965-Zastava-750-light-green-A.jpeg

Разликата мислам дека ее воочлива...

Fiat 500 е поблизок со Пеглицата... Fiat 126

dobro, znam deka ne be se nasevo, ama posto vidov takvo na slikite od shtranga, si rekov aj da kazam:D
Inace i jas si sakam da si igram so koli ama uste mal sum.Sekogas gledam na diskaveri so koli so ima emisii, za koja i da e kola.UF fico kako jako bi bilo da imam

P.S. i'm 14 years old

Тој филмот е НАЦИОНАЛНА (не радничка) КЛАСА,со Драган Николиќ.Лудница филмче.Инаку национална се викала класата каде се натпреварувале фичовци во ридско брзински трки низ ексЈугославијата.MustSee за вљубеници во автомобили

Volkswagen напиша:
Тоа беше Fiat 500 предок на Fiat 600 (нашето Фичо).
fiat_500%5B1%5D.jpg

Разликата мислам дека ее воочлива...

Fiat 500 е поблизок со Пеглицата... Fiat 126
Колега да те надополнам (и туп дотура вода во чашата)... Овај модел е попознат како Фиат тополино 500- мотор 500 кубици. Имаше едно црвено во Битола (ко на бордо). Го знаев газдата (комшии сме со дуќаните). Кога ми кажа пред година дека го продаде фичото ми идеше со дрво да го земам в гла. И тоа за 400 евра. А баш вакво ко на сликата беше и кабрио се правеше.

го видов тоа бордото фичо беше паркирано на плоштад кога беа и грчките олдтајмери таму.Nice! (Иако не знам дали би ме собрало :) )
Volx поправи ме ако не сум во право :) за тоа дали било на плоштад

Toa што беше на плоштад не е (имам контраверзни информации од самиот газда) продадено сеуште. Моторот не чини, држачите му се чорба. Има мотор од пегле!

Газдата има дуќан за резервни делови покрај Драгор-от, на страната од рибарниците ама надолу спрема Ат-пазар има тука едно помало дуќанче. Кабадаја е :)
Бевме со едно другарче да го прашваме за Fiat 500-ката ни вели

„Абе, готово го дадов...”онака кабадајски:)
1500 евра :)

То беше петок, во вторник во огласник пак беше :) хехе

Не вреди!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom