Дали би возеле "Пеглица" или "Фиќо"?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Што би возеле?

• Пеглица

Гласови: 76 32,5%
  • Фиќо

Гласови: 158 67,5%

• Вкупно гласачи
    234
Da ne ne bi vozele vakvo FICO???
abcd0013hx8.jpg

Poveke sliki na temata "restavracija"

И не го даваш по никоја цена?
Оти сум заинтересиран баш да купувам Фичо,затоа те прашувам...

Каде одат возачите на Фичо после смртта?

Директно во рајот, затоа што цел живот биле во пеколот! :):):)

Па супер, можам да им грешен живот, ама бидејки ќе иам фичо, загарантиран ми е влезот во рајот!

Volkswagen напиша:
И не го даваш по никоја цена?
Оти сум заинтересиран баш да купувам Фичо,затоа те прашувам...

Ne ne go prodavam. Bar sega za sega ali i ponatamu tesko. Vo sekoj slucaj ako nesto iskoci da se prodava ke objavam na forumov! :)

A ti sakas Fico za da go pravis sportsko ili merak ti e da vozis vakvo staro(ama novo):)

nema sansi da vozam takvo nesto bolje so tocak ke odam najozbilno

Фиќо бе шо му фали, поготово да ти го средат шоубафко ќе биде! Се сеќаам ко мала тато сакаше Пејче (Пегла) да си зима мн. му било убаво аууууу, ама не зема ја бев со него на автопазар :icon_bigg

niko_cobra напиша:
Ne ne go prodavam. Bar sega za sega ali i ponatamu tesko. Vo sekoj slucaj ako nesto iskoci da se prodava ke objavam na forumov! :)

A ti sakas Fico za da go pravis sportsko ili merak ti e da vozis vakvo staro(ama novo):)

Пеер, јас сум мераклија на класици. Јас ке си го возам вака, ќе си ставам внатре музиче, ако имам некој динар и DVD ќе ставам внатре, хромиран ауспух, може и бандаши хромирани...абе милина ќе дојди, сон...

Јас не сум абдал да одам да шминкам, јас кога го правам го правам со вкус, со мерак...се внесвам во работата...

More ja mnogu sakam klasika Citroen Ds (degol) ili nekoj gi vika ajkula. Takva da najdam da restavriram so golem merak ke ja vozam!

глејте го радничка класа или како беше тој стариот филм со фичовци ју филм глејте го закон е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom