Z
ZeroStyle
Гостин
Jas odbrav fico,ne znam zasto.Porano majka mi vozese edno fico,i od togas nekako sve podobro i podobro mi stanuvase od pegla,pa zatoa sea ova odbrav 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
armin06 напиша:Фиќо би возел.....добро де во краен случај
Зашо во краен случај? А да те прашам си се возел некогаш во Фичо? Ако се немаш прво повози се па после ке дадеш коментар.armin06 напиша:Фиќо би возел.....добро де во краен случај
Volkswagen напиша:Едно прашање...
Зошто имате толку против Фичото?
Баш таквите се искомплексирани пребирџии ама за нив кеиф ке ми биде да ги видам (што би рекле старите се врти тркалото) па да им се сврте да видат што е што (Фичото и Фиат 1300 е Мерцедес во споредба со Шкода 110)... Лесно е од човек кој е цел живот работник да направиш директор, ама тешко е од човек кој е цел живот директор (легач) да направиш работник...Струмикс напиша:Затоа што многумина гледаат со потсмев на ваквите возила, останати „од времето“. Некого го асоцираат на сиромаштија, на беда, а тој некој гледа „од високо“...
Е, сега, некој веднаш седнал во Мерцедес и си замислува дека оди по облаци...
Оној што е човек со вкус нека е колку сака на вискока функција знае што е добро и што вреди да се има, ама кај нас таквите се ретки. Не ми е јасно зашто некој би мислел дека фиќото или пеглата е автомобил за третата класа, земи среди ја направи си ја по кејф да видиш дали нема да изгледа добро.Dzish напиша:Баш таквите се искомплексирани пребирџии ама за нив кеиф ке ми биде да ги видам (што би рекле старите се врти тркалото) па да им се сврте да видат што е што (Фичото и Фиат 1300 е Мерцедес во споредба со Шкода 110)... Лесно е од човек кој е цел живот работник да направиш директор, ама тешко е од човек кој е цел живот директор (легач) да направиш работник...