Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
Ако дечко и не ја задоволил би се мувал(ах го мразам зборов) зошто да не...ама пак некако глупо ми е...совеста, моралот...

Па зависи од човек до човек...Некој не се замара со морал ,етичност, и со размислувања што би било-кога би било, него едноставно си праи тоа што му е ќеф без да мисли за последиците кои у тој момент му изгледаат многу болни...

Ја не би,знам како би ми било девојка ми да ме извара,најгрдото нешо у свет

Те изварала па да знаеш или само претпоставуваш ?
Додека не дојде до тој момент немој да се замараш да мислиш како му е на некој друг, мислиш него го заболе за тебе ?

Да,ако типот не ми некој близок....И всушност јас него му ги отварам очите:), а и плус, ако веќе таја сака да и забега газето, ако не сум јас ќе биди некој друг:toe:

У секој случај е така...:)
Тоа ти е женско, ако сака да вара таа ќе вара и нема да се замара многу со тоа дали типот ќе биде плав или црн или пак има црно под нокти или не...Кога нешто ќе умисли тоа мора да се изврши и притоа никој не е битен освен неа, а ти ако си ја наредиш и идеш по неа т.е. у случајов се спанѓате тогаш нека не те боли уво дали некој ќе пати ради тоа...

никогаш... прво ја ќе се ставам на местото на девојката... кој би сакал да биде изневеруван??

Toa sto si e moe moe si e i nesakam nekoj drug da go cepka moze zvuci posesivno no taka ja mislam i veruvam deka ima i drugi koi mislat taka. Nitu cepkam tugo nitu sakam da mi cepkaat

Па и да не сметаат за посесивни што ти е гајле:)Се сложувам во целост со твоето мислење

NIkogas makar i toa da mi bide lek ne!

Toa sto si e moe moe si e i nesakam nekoj drug da go cepka moze zvuci posesivno no taka ja mislam i veruvam deka ima i drugi koi mislat taka. Nitu cepkam tugo nitu sakam da mi cepkaat
нормална ствар....ако некој си мисли дека може да ми ја земе или да биде фраер со тоа шо ќе се обидува да ја мува или сл.....шо не бил поголем фраер од мене па да ја фати пред мене....потполно се согласувам со постот....ни чепкам зафатено ни сакам тоа шо е мое да го чепкаат

Пред 3 години би рекол- Зависи од пијанството на двајцата.
Сега би рекол- нема шанса

Дефинитивно никогаш.
На крајот јас ќе испаднам крива,а и не би било убаво спрема неговата женска.
Несакам да си стварам таков тип на проблеми покрај сите тие останати слободни машки.Јес да се што е забрането е послатко,али границите сеуште постојат,а да не збориме за муабетите кои што можат да се пуштат после.
Сето ова заради една помината вечер со некој кој што е зафатен...:nenene:!

Da , mi se slucuvalo , i ke mi se slucuva . Ne bi ja diral samo ako decko i mi e drugar.

досега не сум се мувала со некој што имал девојка можеби зашо несакам да бидам втора оција кога му е досадно или кога му е смачено од цурата но никогаш не се знае во каква ситуација би се нашле така да за во иднина :toe:

тој нека ти биде тебе опција, а не ти нему

досега не сум се мувала со некој што имал девојка можеби зашо несакам да бидам втора оција кога му е досадно или кога му е смачено од цурата но никогаш не се знае во каква ситуација би се нашле така да за во иднина :toe:

Зошто размислуваш како "опција"? Зошто самата се сведуваш на опција? Нека тој биде една твоја опција. Ако веќе ти се мува со него, добар е значи, го бива, ти се свиѓа. Уживај во таа опција и во слободниот живот да си најдеш боља опција :)

А ако веќе тоа е вистинското, тогаш природен пат е да набргу станете единствена опција еден за друг :back:

Нема шанси. Кој би сакал да биде изневеруван. Би се ставил на местото на дечкото и како ми било да дознаам дека женската ме изневерува.

Зошто размислуваш како "опција"? Зошто самата се сведуваш на опција? Нека тој биде една твоја опција. Ако веќе ти се мува со него, добар е значи, го бива, ти се свиѓа. Уживај во таа опција и во слободниот живот да си најдеш боља опција :)

А ако веќе тоа е вистинското, тогаш природен пат е да набргу станете единствена опција еден за друг :back:
зашто јас така сметам и би се чуствувала така .... не би сакала да се мувам со некој што има озбилна врска тоа би значело и неверсто од негова страна просто не играм на таков начин колку и да ми се допаѓа машкото

Да зашто да не,ја ли треба да му мислам,секако тука не доаѓа во обзир дечко на моја другарка.Сепак крив е оној што вара,ако некоја ја сака,нема тоа да го направи.

никогаш... прво ја ќе се ставам на местото на девојката... кој би сакал да биде изневеруван??

A od kaj znais deka devojkata ne go vara nego pa so ke se stavas na nejzino mesto? Plus toa ako ti ne varas nekoj, ako ti se svigja tipot, ako ti e ubavo so nego, so te briga za negovata devojka, on neka si misli za nea. Na kraj kraeva stom ja vara znaci ne mu e tolku ubavo so nea.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom