Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
Чиста глупост и што ако се смувам ако е зафатен можам само да се затрескам во него ќе си направам беља,затоа си седам мирно и топ ми е знам што имам до мене и знам дека е само мое :back:

од моја гледна точка би рекла дека кога би се нашла во оваа ситуација прво не би дозволила толку да шантрам со мозоко по зафатен типац затоа што несакам да сум ничија резерва па цел град да ме има како тема за муабет ...кога ке заврши нивната врска тогаш ке зборуваме дотогаш ке го набљудувам

Ако знам дека некоја има дечко, нема теорија да имам нешто со неа. Секогаш се ставам на местото на дечкото, па неправам непромислени потези. Еднаш ми се случило да дознаам откако смне се муавале дека има дечко ама не ми беше многу гајле, пошто ниту беше типката од Македонија ниту дејствието се случуваше тука, а нити пак ќе ја видам некогаш повторно во животов :) Едноставно неможев да одолеам на плава Германка плус полнолетна, па тогаш на 17 години ми беше врв, мада да знаев дека има дечко кој ја чека дома ќе размислев два пати :)

Да, ако ми се допаѓа секако, не да има девојка, женет нека е:wub:

No way.

Уништувачи на врски ги викам тие.
Сега, знам дека оди со некоја, знам дека ја сака ама досадна му станала на период.
И што, да го завземам нејзиното место? Па после да дознае и таа па да му раскине? А типот ја сакал...
Nahh...не. Никогаш не би.

Да, ако ми се допаѓа секако, не да има девојка, женет нека е:wub:

:zver: Хахаха... конечно некој искрен. За сите останати „не сакам да расипувам врска-ова-она“, не ја расипуваш ти туку тој/таа самиот/самата, оти ако не сака да има нешто со тебе нема да има. ;)

pa sho ako ima decko,mene ako mi ispadne sansa jas zaminuvam so nea i toa so zadovolstvo bi zaminal :)

:zver: Хахаха... конечно некој искрен. За сите останати „не сакам да расипувам врска-ова-она“, не ја расипуваш ти туку тој/таа самиот/самата, оти ако не сака да има нешто со тебе нема да има. ;)

sekako deka e taka,samo gi ostavam na mir tie sto taka vikaat.sami si znaat:toe:

Во секоја врска има ups and downs.
И сеа downs имаат во моментот, на типот му треба его-трип и испукување, па јас сум таа да му го дигнам егото и да го вратам во нормала со тоа што ќе се смувам со него, а потоа тој треба да и се врати на девојка му?
А да, и девјка му ќе разбере и ќе му раскине, па после не сум јас причината?
Колку и да бил крив тој, јас сум таа што направила тоа да се спроведе. Јас сум таа кривата.
Не, фала.
Ќе го прекорам и него и ќе му речам подобро да и раскине, отколку да прави вакви детски работи -.-

Во секоја врска има ups and downs.
И сеа downs имаат во моментот, на типот му треба его-трип и испукување, па јас сум таа да му го дигнам егото и да го вратам во нормала со тоа што ќе се смувам со него, а потоа тој треба да и се врати на девојка му?
А да, и девјка му ќе разбере и ќе му раскине, па после не сум јас причината?
Колку и да бил крив тој, јас сум таа што направила тоа да се спроведе. Јас сум таа кривата.
Не, фала.
Ќе го прекорам и него и ќе му речам подобро да и раскине, отколку да прави вакви детски работи -.-

Погрешно гледаш на работите. Не, не си ти кривата, туку крива е неговата неверност. Ако не ти сигурно некоја друга ќе наиде која ќе му фати око и со која ќе сака да се смува, ако веќе наумил да го прави тоа. Во секоја врска има подеми и падови, ама има милион други начини да ги пребродиш, освен ако не бараш само изговор за раскинување. ;) А што правиме ако се смуваш со некој кој е во врска, а не знаеш или тој не ти кажал !? Кој е тука крив !? ;)

Погрешно гледаш на работите. Не, не си ти кривата, туку крива е неговата неверност. Ако не ти сигурно некоја друга ќе наиде која ќе му фати око и со која ќе сака да се смува, ако веќе наумил да го прави тоа. Во секоја врска има подеми и падови, ама има милион други начини да ги пребродиш, освен ако не бараш само изговор за раскинување. ;) А што правиме ако се смуваш со некој кој е во врска, а не знаеш или тој не ти кажал !? Кој е тука крив !? ;)
Да, во право си, можеби не сум јас кривата, но девојакта ќе гледа од тој аспект.
So..I wouldn't (:
А друга работа е ако не ми каже дека има девојка, тогаш јас не би знаела и би се однесувала кон него како да е сингл (if ya read me).

Да, во право си, можеби не сум јас кривата, но девојакта ќе гледа од тој аспект*.
So..I wouldn't (:
А друга работа е ако не ми каже дека има девојка, тогаш јас не би знаела и би се однесувала кон него како да е сингл** (if ya read me).

*Ќе гледа од тој аспект ако е слепа и ако не сака да си признае дека дечко и ја изневерува. Да, да, тој не сакал, а ти си го употребила твоето тајно оружје на кое не можел да одолее. (Додуша жените ако наумиле да те заведат, има да те заведат, па макар да имаш карактер и од камен :wink: )

** Сингл гајс гет спешл тритмент !? Дам ит! :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom