- Член од
- 4 октомври 2009
- Мислења
- 257
- Поени од реакции
- 13
Чиста глупост и што ако се смувам ако е зафатен можам само да се затрескам во него ќе си направам беља,затоа си седам мирно и топ ми е знам што имам до мене и знам дека е само мое :back:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едноставно неможев да одолеам на плава Германка плус полнолетна, па тогаш на 17 години ми беше врв, мада да знаев дека има дечко кој ја чека дома ќе размислев два пати 
Да, ако ми се допаѓа секако, не да има девојка, женет нека е:wub:
Хахаха... конечно некој искрен. За сите останати „не сакам да расипувам врска-ова-она“, не ја расипуваш ти туку тој/таа самиот/самата, оти ако не сака да има нешто со тебе нема да има. 

Хахаха... конечно некој искрен. За сите останати „не сакам да расипувам врска-ова-она“, не ја расипуваш ти туку тој/таа самиот/самата, оти ако не сака да има нешто со тебе нема да има.
![]()

Во секоја врска има ups and downs.Хахаха... конечно некој искрен. За сите останати „не сакам да расипувам врска-ова-она“, не ја расипуваш ти туку тој/таа самиот/самата, оти ако не сака да има нешто со тебе нема да има.
![]()
Во секоја врска има ups and downs.
И сеа downs имаат во моментот, на типот му треба его-трип и испукување, па јас сум таа да му го дигнам егото и да го вратам во нормала со тоа што ќе се смувам со него, а потоа тој треба да и се врати на девојка му?
А да, и девјка му ќе разбере и ќе му раскине, па после не сум јас причината?
Колку и да бил крив тој, јас сум таа што направила тоа да се спроведе. Јас сум таа кривата.
Не, фала.
Ќе го прекорам и него и ќе му речам подобро да и раскине, отколку да прави вакви детски работи -.-
А што правиме ако се смуваш со некој кој е во врска, а не знаеш или тој не ти кажал !? Кој е тука крив !? 
Да, во право си, можеби не сум јас кривата, но девојакта ќе гледа од тој аспект.Погрешно гледаш на работите. Не, не си ти кривата, туку крива е неговата неверност. Ако не ти сигурно некоја друга ќе наиде која ќе му фати око и со која ќе сака да се смува, ако веќе наумил да го прави тоа. Во секоја врска има подеми и падови, ама има милион други начини да ги пребродиш, освен ако не бараш само изговор за раскинување.А што правиме ако се смуваш со некој кој е во врска, а не знаеш или тој не ти кажал !? Кој е тука крив !?
![]()

А, ако и ти си во врска?!Да, ако ми се допаѓа секако, не да има девојка, женет нека е:wub:
Да, во право си, можеби не сум јас кривата, но девојакта ќе гледа од тој аспект*.
So..I wouldn't
А друга работа е ако не ми каже дека има девојка, тогаш јас не би знаела и би се однесувала кон него како да е сингл** (if ya read me).