Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не ми е некоја сериозна врска нормално дека ке простам! Али нема да останам и ја верна на него :)

Не нема шанси, ќе пукнам ама нема да простам! Ако простам нема да бидам иста, а со тоа и врската нема да биде иста и постепено ќе оди кон пропаст.

Hmmm,pa ubavo vikaat "koga nesto ke se skrsi,kolku i da go lepis nikogas nema da bide isto",taka da,duri i ako prostis neverstvo,nikogas nema da bide isto,a od druga strana,koga konekcijata pomegju parot e samo od fizicka priroda,bi prostil sekako,zosto vo toj slucaj,devojkata ti e samo eden vid seksualen rekvizit,pa po nekoe vreme od koga se se zasitis,ke i reces fala na uslugite,mi bese ubavo,aj cao,hhhhhh,a dokolku e povrzanosta osven fizicka i emotivna,togas neverstvoto dobiva drugi razmeri,togas toa te zasega i povreduva i te povreduva toa sto go barala vo drug ona sto nemozela da go najde vo tebe,hahahahaha:):):):):):):)))))))))))

не простувам, и ако се случи ке и раскинам па и да ја сакам највеќе на светот.:salut:

Јас простив еднаш. Бевме на почеток на врска, уште пилиштарци. Се скаравме поради тоа, ама помина време и почнавме од почеток. :smir: Признавам дека долго време ме болеше. Ама сега пораснавме и имаме доверба еден во друг. Сега не би простила.:nenene:

Do sega ne mi se slucilo nekoj so kogo sum vo vrska da me izneveri ili pak ne sum doznala. Vo sekoj slucaj ne bi prostila nikogas

Не би простила во никој случај, без оглед колку и да е голема врската и љубовта. Доколку се случи, јас по својот пат, он по неговиот

Не би простила никогаш, па дури и да го сакам најмногу во светот. Таква сум, не изневерувам и не сакам мене да ми го прават тоа.

ако еднаш ја изгуби довербата,нека не ја бара пак....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom