Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Ако не ми е некоја сериозна врска нормално дека ке простам! Али нема да останам и ја верна на него :)

Член од
10 август 2010
Мислења
183
Поени од реакции
7
Не нема шанси, ќе пукнам ама нема да простам! Ако простам нема да бидам иста, а со тоа и врската нема да биде иста и постепено ќе оди кон пропаст.

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Hmmm,pa ubavo vikaat "koga nesto ke se skrsi,kolku i da go lepis nikogas nema da bide isto",taka da,duri i ako prostis neverstvo,nikogas nema da bide isto,a od druga strana,koga konekcijata pomegju parot e samo od fizicka priroda,bi prostil sekako,zosto vo toj slucaj,devojkata ti e samo eden vid seksualen rekvizit,pa po nekoe vreme od koga se se zasitis,ke i reces fala na uslugite,mi bese ubavo,aj cao,hhhhhh,a dokolku e povrzanosta osven fizicka i emotivna,togas neverstvoto dobiva drugi razmeri,togas toa te zasega i povreduva i te povreduva toa sto go barala vo drug ona sto nemozela da go najde vo tebe,hahahahaha:):):):):):):)))))))))))

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
не простувам, и ако се случи ке и раскинам па и да ја сакам највеќе на светот.:salut:

Член од
31 јули 2010
Мислења
18
Поени од реакции
1
Јас простив еднаш. Бевме на почеток на врска, уште пилиштарци. Се скаравме поради тоа, ама помина време и почнавме од почеток. :smir: Признавам дека долго време ме болеше. Ама сега пораснавме и имаме доверба еден во друг. Сега не би простила.:nenene:

Член од
8 ноември 2009
Мислења
13
Поени од реакции
1
Do sega ne mi se slucilo nekoj so kogo sum vo vrska da me izneveri ili pak ne sum doznala. Vo sekoj slucaj ne bi prostila nikogas

Член од
9 јануари 2010
Мислења
155
Поени од реакции
10
Не би простила во никој случај, без оглед колку и да е голема врската и љубовта. Доколку се случи, јас по својот пат, он по неговиот

К

Кики.

Гостин
Не би простила никогаш, па дури и да го сакам најмногу во светот. Таква сум, не изневерувам и не сакам мене да ми го прават тоа.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ако еднаш ја изгуби довербата,нека не ја бара пак....

Kajgana Shop

На врв Bottom