Дали би можеле?

• Креатор на темата Креатор на темата vardarce
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би можеле да се откажете од интернетот?

• Вкупно гласачи
    110
Па, да мислам дека би можел.

Не, не би можела никогаш да го направам тоа. Покрај тоа што ми е работата цел ден пред компјутер (па сигурно нема со главата во ќоше да се свртам) секако дека станав зависна од интернетот ... има денови кога и мене ми е смачено и цел ден ми е уклучено све, а единствено што правам е refresh и ништо повеќе ... но поретки се ... како и да е, без интернет не.:pipi:

Би можела и без него,доколку ми го „забранат” не би „патела”.
За основните потреби ,би се снашла.

па јас моментално немам 24-часовен интернет. А сосема да се откажам од интернетот, тоа би било како да ме ставите во темна соба со никој околу мене. Едноставно ќе полудам!

nema sansi teoretski da se otkazam od internet ej sega na mene na PC-to mi e zaglaven CD romot a jas si surfam po cel den a ne sum se ni javil na serviser da dojdat a znaete zosto ne mozam da viknam serviser ? (posto uklucam PC pa cekam da se otvorat programite pa si ulezam na kajgana forum i ne stanuvam po 3 saata pa koga treba da se javam ne sakam da pomislam na kompjuteri a posle pak sednam na PC i pak poebam 3 saata) hahahahahahahahahahaha

Никако, интернетов ми стана составен дел од животот!

Работата ми е поврзана со интернет и не би можела да се откажам. Минимум окапувам по 7 часа (колку што ми е работното време), а имам моменти кога сум слободна по една недела, да не дојдам воопшто на интернет. Но, знам дека после една недела пак ќе се закачам и не можам да го откажам.
А можеби и можам, но не сакам. Дури размислувам и дома да си приклучам, ама ќе видиме.

FortunE напиша:
Работата ми е поврзана со интернет и не би можела да се откажам. Минимум окапувам по 7 часа (колку што ми е работното време), а имам моменти кога сум слободна по една недела, да не дојдам воопшто на интернет. Но, знам дека после една недела пак ќе се закачам и не можам да го откажам.
А можеби и можам, но не сакам. Дури размислувам и дома да си приклучам, ама ќе видиме.

Поарно не имај милост спрема мене да прошетам малце а не да окапам на компјутер. :bip: :))

Ако имам дома интернет не значи дека нема да шетам никаде, дека дома ќе се затворам:icon_lol: А твоето шетање зависи од моето. Така да, не се секирај, ќе шеташ:bip:
За дома би ми бил интернетот кога ќе бидам слободна од работа и да не морам да се здрвувам тука и да ги гледам истите луѓе што ги гледам секој ден.

Koga nemam sto da pravam ili ako ne sum izlezena sedam pred kompjuter i sum na internet taka da tesko ke mi bide da se odkazam!!!!

Па мислам дека би можел ( со сила ) исто така и јас сум се откажал од многу работи ( WoW например ) па би требало и од оваа....

Ако сакам и ако бидам упорен може да успеам и покрај тоа што морам да признаам дека вчера попладне поради тешки причина на провајдерот немав интернет и тоа прилично се одрази на моја психичка состојба да не речам ама ако останеше така ќе паднев во депресија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom