Дали би ја претвориле вашата девојка во гејмер?

• Креатор на темата Креатор на темата Rale
  • Време на започнување Време на започнување
Rale всушност пишал за да се пофали

son-this-is-bait.png
A ti so sto se pofali sega?

Ааа нишо тогаш, само фифа ако игра се важи...

Kако тоа не знаеш? Eдноставно не смеете да бидете подобри во нас, во ништо, а камо ли па во гејмање :D
Die bitch!

Што кур ви е со фонтовиве ? Мислите интересни сте ебате ? ај почнете и Ч да го пишувате Ћ ...

Јас гејмерот би го претворил во девојка а не девојка ми во гејмерка :D

Викаш женско може да биде интелегентно до тој степен да совлада игра ?

:coffee:
Па, да...ако ја изиграла до крај играта,а не останала трудна значи е многу интелегентна

да не ти смета фактот дека ако почне да игра ќе е подобра од тебе и ќе те провоцира после? :))))))

сериозно прашувам :) зошто кога ќе победам некое машко во фифа или ќе види дека на менаџер имам боље кариера, како да се фрустрира и одма вика не вака не така :rolleyes: не знам што е проблемот.

Не можеш да ја спречиш ако сака да научи, ќе се снајде ќе ја спушти на пц, ќе ја купи и ќе научи. Подобро сфатете го како еден вид на заедничка забава, како одење во кино. Ако ви е интересно, зошто да не.
Ma nee,daj boze da e podobra od mene,nikad ne bi mi bilo krivo.
Ona ti e spremna ama bas na sve u bukvalna smisla ,prilagodliva e na sve sto pravam jas...da igrame,ke igra,da se tepam so drug I ona ke se tepa za mene,bubreg,srce da mi treba ona ke mi go dade,,,kako sto kaza Roger Bacon,ona igra samo radi mene a sama nikad ne bi igrala,da reces da spusti igra I da si igra sama,toa so zivot ti go garantiram.

Znaci vo vrska sme 5 godini i si funkcionirame normalno kako i sekoj par.

E sega preku Zima ne iskačame taka redovno(ednas vo 10 dena da se kaze) i pretezno sme kaj mene doma...e sega obicno bi gledale nekoj film,pa posle se stavam na online PES i ona uziva vo toa,znaci nema prepravanje ili slicno,stvarno i e ubavo dur igram i toa se primetuva.

Таа да си ја чуваш бе лепотане, таа што ужива да те гледа дури играш PES.

Колку ти што ја совлада PES-от толку и тие...:ROFLMAO:

Му рекло магарето на зајакот : имаш големи уши.
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 14:47 ---
zivee na samo 100 metra od mene :)

Значи сам на себе си се паѓаш домазет . (y)
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 14:48 ---
Veruvaj mi deka moze,ali nema da ja dovedam do toj stepen....Pa sestra mi gi ima sovladano site Crash Bandicoot igri,ama bas site :)

Дај ми број од сестра ти.... заглавив на CoD4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom