perez9
расипано јајце
- Член од
- 30 декември 2013
- Мислења
- 1.041
- Поени од реакции
- 991
Викаш женско може да биде интелегентно до тој степен да совлада игра ?
![]()
Јас па не те мислев за олку паметен за да напишиш ваков коментар.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Види, лично мене тоа ми претставува глупост, јас барем сега од гледната точка на повозрасна личност видео-игрите ги гледам како ништо друго освен губење време, и сметам дека можат многу покорисни работи да се прават додека сте дома, ако знаеш на што мислам? ;-).Сепак сте дома во текот на зимата, и ти тоа го напиша.
Но, ако на вас тоа ви е убаво тогаш правете го она што ви е убаво, а ако сакаш да прочиташ лично мое мислење, мислам дека е тоа губење само драгоцено време, и да, дефинитивно ќе ја заразиш ако продолжите така.После тоа ќе се состанувате само онлајн, на интернет ако продолжите така.
![]()
E mojava ne e po FIFA ali zatoa e zarazena so PES...specijalist za slobodni udari,prosto da ne poveruvas...mada samo toa i znae...penali i slobodni udari,inace neznae da igra,bar ne zasega![]()
Пес/фифа иста работа ти е, битно е фудбалска игра.. две задоволства споени во едно, не играм ја други игри ама пес саат време дневно обавезно кога имам време, пушташ пес и мозокот на пасење го пушташ + ако е со девојка уште поарно само до сега немам сретнато девојка да знае да игра фудбалска игра како фифа/песваљда дека за успешно играње на ваков тип на игри потребно е и колку-толку фудбалско знаење, а ретки се тие што гледаат фудбал.
не смееш. ич не е океј. следниот пат ако посегне по џојстикот, шамар и испрати ја во кујна.
Ако не се пали девојка ти на предигра кажи и дека си 90ти левел нијагарини водопади ќе отвориш
i mnogu pati me prasala da zeme da igra cela utakmica,samo ne i dadov![]()
Абе иди лечи се
Zosto be druze,sto ima tuka loso sto ne sakam da ja naucam da igra PES.