Rale
Crno Beli Svet
- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 809
- Поени од реакции
- 723
A ti so sto se pofali sega?Rale всушност пишал за да се пофали
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ti so sto se pofali sega?Rale всушност пишал за да се пофали
![]()
Die bitch!Ааа нишо тогаш, само фифа ако игра се важи...
Kако тоа не знаеш? Eдноставно не смеете да бидете подобри во нас, во ништо, а камо ли па во гејмање![]()
Па, да...ако ја изиграла до крај играта,а не останала трудна значи е многу интелегентнаВикаш женско може да биде интелегентно до тој степен да совлада игра ?
![]()
Јас гејмерот би го претворил во девојка а не девојка ми во гејмерка![]()
Ma nee,daj boze da e podobra od mene,nikad ne bi mi bilo krivo.да не ти смета фактот дека ако почне да игра ќе е подобра од тебе и ќе те провоцира после?)))))
сериозно прашувамзошто кога ќе победам некое машко во фифа или ќе види дека на менаџер имам боље кариера, како да се фрустрира и одма вика не вака не така
не знам што е проблемот.
Не можеш да ја спречиш ако сака да научи, ќе се снајде ќе ја спушти на пц, ќе ја купи и ќе научи. Подобро сфатете го како еден вид на заедничка забава, како одење во кино. Ако ви е интересно, зошто да не.
Сигурен си дека не ги интерпретираш погрешно нејзните намери?
Прегледај го приврзокот 81388
Znaci vo vrska sme 5 godini i si funkcionirame normalno kako i sekoj par.
E sega preku Zima ne iskačame taka redovno(ednas vo 10 dena da se kaze) i pretezno sme kaj mene doma...e sega obicno bi gledale nekoj film,pa posle se stavam na online PES i ona uziva vo toa,znaci nema prepravanje ili slicno,stvarno i e ubavo dur igram i toa se primetuva.
Таа да си ја чуваш бе лепотане, таа што ужива да те гледа дури играш PES.
Колку ти што ја совлада PES-от толку и тие...![]()
zivee na samo 100 metra od mene![]()
Veruvaj mi deka moze,ali nema da ja dovedam do toj stepen....Pa sestra mi gi ima sovladano site Crash Bandicoot igri,ama bas site![]()
Чудна работа... девојче да игра игри затоа што видео игрите се само за машки... ај леле да ви грицнам од тоа мозочето ошумоглавено.![]()