Доколку би бил во можност би отишол без двоумење,затоа што тоа е еден од најубавите градови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен бетон неонки и будалетинки тешко дека нешто друго ке најдеш.
Така да не ми е на приоритетна листа.
Покрај сите пички, алкохол, дрога и комар ти само бетонот го забележа ебаго...пих
Ако сакаш пички тогаш ги има сегде , алкохол од овде повеке нигде нема да најдеш за дрога и комар не ми се коментираПокрај сите пички, алкохол, дрога и комар ти само бетонот го забележа ебаго...пих
Кој не е по тие работи,не му е баш голема желба да го посетиИсто ко мене,мислам дека таа гужва нема да ми влијае добро,ама вреди еднаш да се помине низ неа ипак
![]()
Ако сакаш пички тогаш ги има сегде , алкохол од овде повеке нигде нема да најдеш за дрога и комар не ми се коментира![]()
Вреди, вреди, вреди...а што? Си бил(а) веќе еднаш? Љубоморен сум да знаеш![]()
Како поетски го кажа ми се створи желба да отидам.Да, само што таму трепти ваздух као да небо гори...има разлика бро
Ооооооооооооо не биди,не реков и пак (како повторно) туку ипак,на мојот смешен дијалект :pos2:
Las Vegas е научна фантастика за нашиве гратчиња, така да курвите дрогата алкохолот и комарот се последната причина заради која би го посетил...
Ебате ќорав, не го видов тоа проклето "И", само 1 саат сум спиенИ јас (И)пак би пошол...можеше да лажеш демек си бил(а)...зошто по ѓаволите не го стори тоа
![]()