Дали би го посетиле Лас Вегас?

дали би се коцкале во лас вегас?

• Вкупно гласачи
    101
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Доколку би бил во можност би отишол без двоумење,затоа што тоа е еден од најубавите градови.

?

..........

Гостин
Дали би го посетил Лас Вегас?

Какво е ова прашање, или, зарем има некој кој не би сакал да го посети?:raz:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Не! Не сум луд да испуштам кој ќе испадне следен на „Фарма“ заради еден Лас Вегас.....

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.635
Не! Тоа е Син Сити, коцкари, пијаници, наркомани курви...манастир си е манастир. Не! Не би го посетил - би живеел таму :)

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Освен бетон неонки и будалетинки тешко дека нешто друго ке најдеш.
Така да не ми е на приоритетна листа.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.635
Освен бетон неонки и будалетинки тешко дека нешто друго ке најдеш.
Така да не ми е на приоритетна листа.
Покрај сите пички, алкохол, дрога и комар ти само бетонот го забележа ебаго...пих

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Покрај сите пички, алкохол, дрога и комар ти само бетонот го забележа ебаго...пих
Кој не е по тие работи,не му е баш голема желба да го посети :) Исто ко мене,мислам дека таа гужва нема да ми влијае добро,ама вреди еднаш да се помине низ неа ипак :)

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Ако сакаш пички тогаш ги има сегде , алкохол од овде повеке нигде нема да најдеш за дрога и комар не ми се коментира :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.635
Кој не е по тие работи,не му е баш голема желба да го посети :) Исто ко мене,мислам дека таа гужва нема да ми влијае добро,ама вреди еднаш да се помине низ неа ипак :)
Вреди, вреди, вреди...а што? Си бил(а) веќе еднаш? Љубоморен сум да знаеш :)

--- надополнето ---

Ако сакаш пички тогаш ги има сегде , алкохол од овде повеке нигде нема да најдеш за дрога и комар не ми се коментира :)
Да, само што таму трепти ваздух као да небо гори...има разлика бро :)

?

..........

Гостин
Las Vegas е научна фантастика за нашиве гратчиња, така да курвите дрогата алкохолот и комарот се последната причина заради која би го посетил...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.635
Ооооооооооооо не биди,не реков и пак (како повторно) туку ипак,на мојот смешен дијалект :pos2:
Ебате ќорав, не го видов тоа проклето "И", само 1 саат сум спиен :) И јас (И)пак би пошол...можеше да лажеш демек си бил(а)...зошто по ѓаволите не го стори тоа :)

--- надополнето ---

Las Vegas е научна фантастика за нашиве гратчиња, така да курвите дрогата алкохолот и комарот се последната причина заради која би го посетил...
Абе таква е традицијата таму јебига, сите за тоа одат. Исто како ко че појш во Прилеп и демек мора да пробаш скара или ширден, во стојаково трева итн, итн :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Ебате ќорав, не го видов тоа проклето "И", само 1 саат сум спиен :) И јас (И)пак би пошол...можеше да лажеш демек си бил(а)...зошто по ѓаволите не го стори тоа :)
Да бе и после ќе се замарам да ти составувам цела приказна за Лас Вегас :pos2: Не сум била ама да се надеваме дека ќе идам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom