Покрај сите пички, алкохол, дрога и комар ти само бетонот го забележа ебаго...пихОсвен бетон неонки и будалетинки тешко дека нешто друго ке најдеш.
Така да не ми е на приоритетна листа.
Кој не е по тие работи,не му е баш голема желба да го посетиПокрај сите пички, алкохол, дрога и комар ти само бетонот го забележа ебаго...пих
Ако сакаш пички тогаш ги има сегде , алкохол од овде повеке нигде нема да најдеш за дрога и комар не ми се коментираПокрај сите пички, алкохол, дрога и комар ти само бетонот го забележа ебаго...пих
Вреди, вреди, вреди...а што? Си бил(а) веќе еднаш? Љубоморен сум да знаешКој не е по тие работи,не му е баш голема желба да го посетиИсто ко мене,мислам дека таа гужва нема да ми влијае добро,ама вреди еднаш да се помине низ неа ипак
![]()
Да, само што таму трепти ваздух као да небо гори...има разлика броАко сакаш пички тогаш ги има сегде , алкохол од овде повеке нигде нема да најдеш за дрога и комар не ми се коментира![]()
Ооооооооооооо не биди,не реков и пак (како повторно) туку ипак,на мојот смешен дијалект :pos2:Вреди, вреди, вреди...а што? Си бил(а) веќе еднаш? Љубоморен сум да знаеш![]()
Како поетски го кажа ми се створи желба да отидам.Да, само што таму трепти ваздух као да небо гори...има разлика бро
Ебате ќорав, не го видов тоа проклето "И", само 1 саат сум спиенОоооооооооооо не биди,не реков и пак (како повторно) туку ипак,на мојот смешен дијалект :pos2:
Абе таква е традицијата таму јебига, сите за тоа одат. Исто како ко че појш во Прилеп и демек мора да пробаш скара или ширден, во стојаково трева итн, итнLas Vegas е научна фантастика за нашиве гратчиња, така да курвите дрогата алкохолот и комарот се последната причина заради која би го посетил...
Да бе и после ќе се замарам да ти составувам цела приказна за Лас Вегас :pos2: Не сум била ама да се надеваме дека ќе идамЕбате ќорав, не го видов тоа проклето "И", само 1 саат сум спиенИ јас (И)пак би пошол...можеше да лажеш демек си бил(а)...зошто по ѓаволите не го стори тоа
![]()