Дали би ги смениле своите родители?

• Креатор на темата Креатор на темата Емкаа
  • Време на започнување Време на започнување
Знаат некад да бидат неподносливи ама не би ги мењал за ништо.....!

Ne bi gi smenila za nisto na svetov! Si gi sakam moite roditeli najmnogu na svet! :)

неби ги сменила во никој случај ни па ниедна нервоза кавга меѓу нас не ме натерале ни за момент да посакам да имам други родители секогаш имам подршка од нив секогаш го почитуваат тоа што јас ќе го изберам и сакам никогаш не се однесувале со мене некорекно и секогаш и сеуште се грижат за мене и ми мислат најдобро

I like my parents a lot.Да, понекогаш се неподносливи ама и јас сум понекогаш неподнослив за некого....тоа е пролазно.

Не,иако тие прават грешки и често си велам сакам да ги менам,но треба да се запрашаме некогаш дали тие би сакале да не сменат нас ?

НИКОГАШ ЗА НИШТО!!!Отсекоаш сум им била благодарна за све што правеле и за мене и за сестра ми и многу се мачеле за нас и премногу сум им благодарна за тоа што го направиле за мене досега...

"Prijatelite", Kolegite, Komsiite ....... mozes da gi zamenis, ako sakas !!!
No roditelite ne, nikogas !!! Bez razlika kakvi i da se .... tie ti se edinstveni !!!

Па.. го посакав тоа во моментот кога ми рекоа да си ги спакувам куферите. Инаку не знам дали би било друго доколку имав други родители.. на таа тема не размислувам воопшто.

НЕ! Никогаш за ништо на светов!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom