Дали би ги смениле своите родители?

• Креатор на темата Креатор на темата Емкаа
  • Време на започнување Време на започнување
Да би ги заменил ама со смртта.Нека умрат и да ме остават да живеам како што треба.. Конечно еднаш ќе живеам живот без малтретирање..

Не би ги сменил никогаш. Тие сигурно би ме смениле мене :P

Иако имаме различно мислење, понекогаш се караме, не не би ги сменил.
Затоа што сепак, какви-такви сепак се родители.

Какви, се такви, се родители се, твои се, тие те родиле и не можеш да ги бираш.
Моите не би ги заменила за ништо на светов.
Благодарна сум што имам вакви родители, подобри да барав немаше да најдам. Вечно ќе им бидам благодарна за се што направиле и направија и прават за мене и за сестра ми.
Не може секој да биде како нив.
Едни и единствени. Ги сакам.(y)

Никогаш не би ги сменил моите родители за ништо.
Потолерантни и подобри луѓе од нив - АМИН!
Задоволен, благодарен сум и среќен што имам правилно воспитување кои токму тие ми го дале.

не, супер се моите. Ок, никој не е совршен, па ни тие, па ни јас, ама ок ни е. Можеби да имаме само малку повеќе разбирање.

Siblings first. Носот шо си го пикаат у секоја манџа. Татко ми е просек. Се труди и сака да постигне многу за нас, ама понекогаш премногу се труди во погрешни насоки, да не речам материјализам пред присуство и дискусија. Сума сумарум, него не го мењам :))

Не знам, има толку многу работи за кои не се согласуваме, нити па они меѓу себе, нити пак јас со нив не наоѓам заеднички јазик. На моменти ме вадат од такт (никој не знае ко нив да ме извади) ама тешко е стварно да пробаш да комуницираш со човек што не е отворен за дискусија, туку само неговот мислење е вистинското и не смееш да му противречиш. :confused: Многу тешко. Па така решаваш да си го живееш животот на твоја сметка и твоја одговорност, а нив не можеш да ги смениш, но можеш лагано да ги избегаваш и да сфатиш дека колку сте подалеку - толку повеќе се сакате. :)

Никогаш ама баш никогаш не сум помислила да ги сменам моите родители.Никогаш и за ништо на светот не би го сторила тоа.Какви се такви се.Тоа се мои родители.Многу сум поврзана со нив и многу ги сакам.Имаат разбирање за се.Од нив ја имам најголемата подршка во животот.Секогаш ме подржуваат за секој потег без разлика дали сум во право или не.Нормално како родители тука се да ми укажат кога грешам и да ми дадат совет.

Ја би им удрил еден Чејнџ или Away for a while,веќе не се истрпуваат,посебно ова татко ми на живци ми оди,ко мало дете ме третираат,а денар им немам побарано,колку милуваат толку оти работам,само со негативна енергија секогаш ме полнат...

Се карам со нив, се пцујам со нив, дури некогаш и знам да се затепам со нив.
Али не би ги сменила, не.

Уште од мала посакував овие родители никогаш да не беа мои родители, замислував дека сум посвоена и еден ден ке ги пронајдам вистинските...
се мразам што сум дел од нив..
никогаш нема да заслужат да ме имаат за нивно дете!

Уште од мала посакував овие родители никогаш да не беа мои родители, замислував дека сум посвоена и еден ден ке ги пронајдам вистинските...
се мразам што сум дел од нив..
никогаш нема да заслужат да ме имаат за нивно дете!

watch your mouth girl, da ne bil toj koitus tebe bi te nemalo i sega ne bi mozela da pises ;) mozda tebe ne ti se po merak ama koj kje te poi i rani, koj kje te oblekuva. Si razmislila li?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom