ДАЈ ОБЈАСНЕТЕ ГО ОВА

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ми е жал, ШТО НИШТО НЕ РАЗБРА од сето тоа - ебате бељата , ебате - фурај си
упс

АМА има една МАСА која е под нечија хипноза и сеедно им е ...

хм, хм , до земи се наклонувам и за прошка молам

така и ми треба кога читам преку два реда
:(

Дечки,просто во моментот претерувате.
Вестниците,и повекето агенци полочуват информациjaта 1 ден покасно. Веб саjта http://www.euractiv.com изjaви,а многу агенции го читат и следат за това што се слочува около ЕУ.
Еве ja статиjaта
http://www.euractiv.com/en/enlargement/macedonia-add-vardar-its-name-news-495266
Просто претерувате во моментот со пуснати,непуснати вести и така натаму. Сите знаеме дека има жолти вестници,медии,кои барат сензациja...
Сите знаеме дека преговорите са во таjна фаза во моментот и никоj не кажува какви са предлозите,дали ерга омнес,дали изобшто има нови предлози и така натаму.... се е во една магла.

АМА има една МАСА која е под нечија хипноза и сеедно им е , и ќе прифатат и ЛЕПЕШКИ да се викаат само да влезат у „чаробната им унија“ -
Ич да не те боли за нив, тури им пепел не се замарај. шака луѓе се со малце повеќе пари. Само запамти им го суратот за кога ќе дојде време ( не дај боже да дојде ).
и не е точно тоа - што сакаат нека си пишуваат- зошто не се само гејските туку и руски, украински....весници- одоколу,одоколу па у центар ќе ни го спопикаат
Некој платил па ќе пишуваат, многу е битно дали ние ќе го прифатиме тоа.
но од ОНОЈ момент кога ќе се смени макар и буква од ова име ќе бидам првиот што ќе земам ГРЧКО или БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО - и ќе и ставам едно големо Х на оваа ВАРДАРСКА или како и да е
Сум се нашол во ситуација каде си бил сам против државните институции па не ми дошло на памет такво нешто, а јас мислам дека тоа им е крајна цел, замисли си ти Ченто да си го сменеше државјанството после она што му го имаат направено?

Ич да не те боли за нив, тури им пепел не се замарај. шака луѓе се со малце повеќе пари. Само запамти им го суратот за кога ќе дојде време ( не дај боже да дојде ).

Некој платил па ќе пишуваат, многу е битно дали ние ќе го прифатиме тоа.

Сум се нашол во ситуација каде си бил сам против државните институции па не ми дошло на памет такво нешто, а јас мислам дека тоа им е крајна цел, замисли си ти Ченто да си го сменеше државјанството после она што му го имаат направено?
и ти ли погрешно си ме разбрал- ???? ај нема везе:smir:

--- надополнето ---

Дечки,просто во моментот претерувате.
Вестниците,и повекето агенци полочуват информациjaта 1 ден покасно. Веб саjта http://www.euractiv.com изjaви,а многу агенции го читат и следат за това што се слочува около ЕУ.
Еве ja статиjaта
http://www.euractiv.com/en/enlargement/macedonia-add-vardar-its-name-news-495266
Просто претерувате во моментот со пуснати,непуснати вести и така натаму. Сите знаеме дека има жолти вестници,медии,кои барат сензациja...
Сите знаеме дека преговорите са во таjна фаза во моментот и никоj не кажува какви са предлозите,дали ерга омнес,дали изобшто има нови предлози и така натаму.... се е во една магла.
фми, ЧИИ интереси застапуваш- кого во случајов браниш, оправдуваш???? па ТИ бре многу убаво би требало да го знаеш рускиот јазик - - или се лажам ?????
А, за претерување- ИЗВИНИ молим те- не сме ние тие што претеруваат

• Ми се допаѓа
Reactions: fmi
Некој бара решение.
До решение се стига ако ги поедноставиш работите.

Зошто позицијата на Грција е толку силна ?
Поради ветото во ЕУ и НАТО.

Што треба Македонецот да се запраша.
Дали ми е помил ЕУ и НАТО од името наше македонско.

Мене смешни ми се овие споредби, ЕУ и НАТО или името наше.

Тогаш што се прави.

Претседателот Иванов веќе го прави.
Развивање на односи со истокот (немора само Русија да биде) и со земјите од третиот свет.
Кај Русите имаме кредит историски, само некој треба добро да ја познава историјата, не да ми оди таму како посран голуб или да ми кука како не делеле 1913..
Кај Кинезите имаме респект како Македонија, како земја и народ.
Само треба стратегија.

Иванов ќе биде првиот македонски претседател кој ќе направи врски со истокот.
Расмусен во Скопје а Иванов во Москва.

Iako imav i imam nekoi zabeleski na Rusija vo minatoto sepak mislam deka potezite sto gi pravi Ivanov se odlicni, koga bese Sranko znaese da odi samo do Albanija ( bez potcenuvanje na Albanija) i da se ispijanci so toj Ilir Meta kako li se vikase i vrati se nazad kor pijan., i sega toj znae da seri za izolacija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom