bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
Можи како не, џабе даваат кафичи ... тепале кој нејќел.
Зависи од која страна гледаш ја гледам од лесната

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можи како не, џабе даваат кафичи ... тепале кој нејќел.
Искрено мене ме интересира дали досега ги отворивте сите суми како посебни теми во економија?
Да ви дадат 5000?
Да ви дадат 10 000?
Да ви дадат 100 000?
Да ви дадат 153837?
со 20 илјади евра ништо неможеш освен ако немаш пред тоа некој дуќан, место, градба, (на прометно место) со дозвола се кај што можеш да ги инвестираш на пример во Форнети да откупиш лиценца и да продаваш.
а една камата што ќе земаш од 20 илјади евра.. не ти се исплати, а и тоа не е бизнис.. во кој инвестираш и се развиваш
Во etoro. Сам си тргуваш на берза. Немаш никакви давачки, провизии, брокери посредници. Еве јавно барам некој ако има и е сериозно заинтересиран да склучиме договор. Ваши пари, а мое следење на берзата и нормално носење одлука за тргување со согласност на инвеститорот.
Маломорген не ти се исплаќа 9-10 % е годишната камата рачунај 20 000 евра годишна камата ќе зимаш 2000 евра годишно не е малку, плус си кулираш не мора да работиш парите ти растат а иначе ако работиш 1 година нема шанси да земеш 2000 евра годишно
Не е толку каматата.. 5-6 % e мислам, и тоа во денари..во евра е и помала 3-4 %
Во etoro. Сам си тргуваш на берза. Немаш никакви давачки, провизии, брокери посредници. Еве јавно барам некој ако има и е сериозно заинтересиран да склучиме договор. Ваши пари, а мое следење на берзата и нормално носење одлука за тргување со согласност на инвеститорот.
Маломорген не ти се исплаќа 9-10 % е годишната камата рачунај 20 000 евра годишна камата ќе зимаш 2000 евра годишно не е малку, плус си кулираш не мора да работиш парите ти растат а иначе ако работиш 1 година нема шанси да земеш 2000 евра годишно
хаха 2000 евра тоа ти е по 10 000 илјади месечно неможеш само струја, вода и телефон да платиш.
а башка што каматата не е толку..
... без труд нема пари остај банки камати.. башка реков темава е за инвестиција во бизнис јас лично чекање камата не го сметам за бизнис за вас незнам.
Како ги напиша Никој неможе да те разбере. Инаку јас колку што знам највиска камата е на еуростанрадт банка 9,5% во денари на 3 години.епозити во денари депозити во евра
Комерцијална банка највисока 10,5 5,10
Стопанска банка највисока 10,4 5,4
НЛБ Тутунска банка највисока 10,3 5,2
Шпаркасе банка највисока 10,5 5,4
Охридска банка највисока 7,25 6
(во %, на годишно ниво)