Да се пуши или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Бате Недев
  • Време на започнување Време на започнување
па јас уште не пушам, дека немам пари за цигари дека сите пари ги давам за делови:toe:

па јас уште не пушам, дека немам пари за цигари дека сите пари ги давам за делови:toe:
Ако сакаш ти да пушиш ке најш пари и ке пушиш ама немој.
Тоа ти се флање пари. НЕ сум пробал и НЕ САКАМ да пробам. :baeh:

jas definitivno sum protiv pusenjeto ...ama i taka i taka sme zagrozeni ..duri vikat oti nepusacite se poveke zagrozeni od pusacite ..mozebi malku ke se spasime ako diseme preku nos ...zosto vlaknencata vo nosot neli go filtrat malku dimot od gasovite

Против пушењето сум иако пушам, сакам да ги оставам но иако се обидував не бидува никако.А цигарите ништо добро не донесуваат:toe:.

Додека со продаваат цигари ке се пуши. Јас сум пушач и додека има цигари ке пушам или додека не ги откажам. Ако сака Груевски нека стави и доживтна робија за пушачи, додека ги има ке се пуши. Знам дека не е убаво да се пуши во затворена просторија, посебно во неа кога има и непушачи и затоа не пушам на такви места.

Една кутија ја мавам дневно ич око не ми трепнуе. Родео меко - simply the best.

cigarettes.jpg

Да не се пуши секако!!!! Не за друго, туку ни штети и нам, непушачите:pipi:

Абе појќе настрадуаа оние што не пушат отколку оние што пушат.Ја сум за НЕ:salut:

Јас не пушам..сеуште бе...али не ми пречи другите шо пушат :smir:

Не.

Сум пробал де, ништо посебно. 1/2 пати макс. Порано ми пречеа, сеа многу другари пушат и малку сум навикнат.

Јас пушам и сакам да ги откажам,али кога сум нервозен или ус кафенце неможам да не запалам,али не препорачувам да се пуши:helou:

Јас пушам и сакам да ги откажам,али кога сум нервозен или ус кафенце неможам да не запалам,али не препорачувам да се пуши:helou:

Абе ако сакаш ќе ги откажеш....!! И ја пушам али нејќам да ги откажам, сакам да продужам да си пушам...:salut:

зависи од периодот ... пушев една година па ги прекинав, па сеа нервози нешо ова она па пак почнав да пушам. нормално е дека се штетни али јебига шо да прајш ... нерви :toe::mist:

Moже да се пуши, ама цигари :nenene:

зависи од периодот ... пушев една година па ги прекинав, па сеа нервози нешо ова она па пак почнав да пушам. нормално е дека се штетни али јебига шо да прајш ... нерви :toe::mist:

Нерви, задоволство.... Хахахах... Булшит-тоа е све ПСИХА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom