Да се изневери или не?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
ThA-BiTcH напиша:
Охооо.....
никој?
има иљадници шо заслужуваат да ги праиш будали....
taka e.vo nikoj slucaj ne opravduvam nesverstvo i go smetam za najlosa najpokvarena i najbedna i seljacka rabota na svetot,ama vo nekoi slucai bolje ti da prais budala nekoj nego nekoj tebe,iako ne cini:ne: da varas.inace ima iljadnici koi zasluzuvaat da gi prais budali do krajot na zivotot:icon_lol:

pa...ne go izneveruvam:).Bez ogled vo koja situacija da se najdam ..i ako vece planiram da imam nesto so nekoj drug..prvo idam..gi rascistuvam rabotite so..sega vishe bivshiot dechko...a utredenta ..prodolzuvam so novopecheniot:)Toa ne e izneveruvanje...neli?:raz:

MrRoboto напиша:
Sekoja pomisla na druga licnost, sekoja zelba za pointimen kontakt, sekoj skrien pogled upaten na nekoja druga poln so iscekuvanje deka ke ti bide vozvraten, sekoja nadez deka ke dopres necii usni koi ne se tvoi, sekoja luda misla deka posakuvas nekoja koja ne e kraj tebe.........i uste mnogu sekoj.....se e toa neverstvo na mnogu seriozen odreden nacin, taka da fizickiot kontakt i ne e nisto drugo tuku samo irelevanten faktor vo samiot poim NEVERSTVO!
:raz: :lud: Seto toa e neverstvo:icon_ques :lud::raz:

Anchi напиша:
:raz: :lud: Seto toa e neverstvo:icon_ques :lud::raz:

Во секој случај да и тоа посериозни видови, според мене:wink: .
Замисли ситуација кога такви мисли му се мотаат по глава на некој кој тебе ти е дечко, со тебе е цело време, а такви мисли...хмммм....Не мислиш дека те изневерува иако е опседнат со друга????

Не го изневеруем партнерот : ми кажувам просто и едноставно дека секој ден граФ не се јаЈт и дека морам да одам да се издувам малце за да не паднам во депресија и да скршам монотонија. Откако елегантно го кажувам ова, уште поелегантно затварам врата, наминувам во аптека, купувам кондоми од ”лут” латекс и одам на свежење.

Macedalien напиша:
Не го изневеруем партнерот : ми кажувам просто и едноставно дека секој ден граФ не се јаЈт и дека морам да одам да се издувам малце за да не паднам во депресија и да скршам монотонија. Откако елегантно го кажувам ова, уште поелегантно затварам врата, наминувам во аптека, купувам кондоми од ”лут” латекс и одам на свежење.
и каква реакција имаш од страна на партнерот?:)

Macedalien напиша:
e da de...i demek posle se vracas ... gi raskazuvas impresiite od "svezenjeto".I partnerot najkulturno ti kazuva ..."blaze si ti be..bravos":pos: :icon_eek: :icon_eek: .hehehehehe....dobar vic ej:)

Ај неколку прашања за вас..
Инфериорен маж и жена која е незадоволна од таквиот маж, се обележје на времето во кое живееме. Дали паролата за еднаквоста помеѓу половите се претвора во добар параван зад кој се кријат оние мажи кои не ја достигнале машката емотивна зрелост или имаат страв од остварување на машката улога во овој живот?
Дали бегството од овие комплекси и синдорими човештвото го бара во изнерувањето?
Дали е факт дека неверството е елементарна непогода?

The`bItCh напиша:
Инфериорен маж и жена која е незадоволна од таквиот маж, се обележје на времето во кое живееме.
!!!! Од каде овој заклучок? Мене баш и не ми изгледа така.

Да. Без исклучок.

The`bItCh напиша:
Инфериорен маж и жена која е незадоволна од таквиот маж, се обележје на времето во кое живееме. Дали паролата за еднаквоста помеѓу половите се претвора во добар параван зад кој се кријат оние мажи кои не ја достигнале машката емотивна зрелост или имаат страв од остварување на машката улога во овој живот?
Дали бегството од овие комплекси и синдорими човештвото го бара во изнерувањето?

Факт е дека напреднала еднаквоста меѓу половите, а со таа т.н. еднаквост, жената има се помалку време да се посвети на мажот во целост, се посветува на други работи со кои мисли дека на тој начин ќе ја направат супериорна, среќна и задоволна. Затоа е парадокс , зошто мислиш дека тоа е некаков параван , и зошто би била незадоволна од инфериорен маж.... кога веќе Изборот е нејзин!!!:) :) :)

Ednostavno koga ke vidam ubava zenska neznam nesto me privlekuva za da bidam so nea, dali avanturisticki ili cisto za da smenam da probam nekoja druga.

smizlicka напиша:
taka e.vo nikoj slucaj ne opravduvam nesverstvo i go smetam za najlosa najpokvarena i najbedna i seljacka rabota na svetot,ama vo nekoi slucai bolje ti da prais budala nekoj nego nekoj tebe,iako ne cini:ne: da varas.inace ima iljadnici koi zasluzuvaat da gi prais budali do krajot na zivotot:icon_lol:

A...prviot post na temava ti beshe "ako me nakurci, meli se sansite da ne go izvaram"...samo za potsetuvanje

Koga ke osetam ironija vo govorot...odrecnost u negativa...obid da me ebe u mozok...vrakam so ista mera..cak i duplo!

Неќам да ме вараат, не варам, не оправдувам (и што е најважно ве враќам на варање). Што барам со некого ако не можам да му останам верна? Тогаш не сум способна да бидам во врска во моментот. Освен тоа, имам преголема грижа на совест за да можам да варам.

Во никоја сиуација што е нај трагично немам душа такво нешто да направам

"ako te pobeda vraca u zivot,taj poraz me nece boljeti,i da se se pokajses sve mi je jedno ja nisam kao ti..." by the way,ako se ima kontrola, t.e. samokontrola,mislam deka nema mesto za takvo nesto.Prosto neverojatno e kako nekoj sekoja sex avantura ja smeta za svoj trofej ili triumf...A ako ednas prostis toa znaci deka sekoga postoi moznost da se povtori,staklo se krsi i lepi ali uvjek se poznava mestoto ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom