Да не бев ова, ќе бев тоа:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Zbratko напиша:
Моментално иам ... ама ако придузам вака да возам за брзо време ке ми ја земат возачката :)
А на кој му терба возачка зада вози ... дифтарски:kajg:
Цел живот возам дифтарски, финтата е да не те фатат, а и да не направиш беља.
Сум возел картинзи-спортски, во Европа, не кај нас, двотактни, 60 и 120-ки , мотори возам, коли, обични, праени, а моментално џип по непроодни планиње.
Немај гаље. Или јебига.

Затоа реков, да не сум ова, евентуално био се мењал за спејс експлорер, сакам да возам ракети.

Garfield напиша:
Цел живот возам дифтарски, финтата е да не те фатат, а и да не направиш беља.
Сум возел картинзи-спортски, во Европа, не кај нас, двотактни, 60 и 120-ки , мотори возам, коли, обични, праени, а моментално џип по непроодни планиње.
Немај гаље. Или јебига.

Затоа реков, да не сум ова, евентуално био се мењал за спејс експлорер, сакам да возам ракети.

Е видиш ... возам мотор Хонда ЦБР 600рр, Коли и обични и праени и сеа возам џип Паџеро ... тука ќе да сме се нашле ... картинзи јеби га само овие нашиве двотакнти ...
Не иде да возиш дифтарски а да не те фатат никад ...кад тад го еба ежо.
Али ја мислев на тоа профи тркач, затоа спомнаф Ф1, Мото ГП и WRC. А сеа што правам глупости низ град не го рачунам... :)

Zbratko напиша:
Дајдо ... ај коа ке дојдес за 55 дена до кај мене да поминеш нешо оџако ми се запуши ...таман и времето е супер нама да имаш ризик да се лизнеш да паднеш.

Барем ја да ти ја исполнам желбата твоја неостварена :kajg:
ozbilno a imam i proporciii!!!
skoro dva metra sum !!!
dugachki race!!
awe sho da ti kazam stvoren odzachar !!!!

dajdo напиша:
ozbilno a imam i proporciii!!!
skoro dva metra sum !!!
dugachki race!!
awe sho da ti kazam stvoren odzachar !!!!

Не ти треба никакви инструменти само со раце има да го исчистиш оџако :je: :kez: :kajg:

ЦБР 600рр, пих!
Блекбрд или Хајабуса, друго не признаам, се друго е глупо.
Иди 220 со чопер??!!! Хехехехе!
Туку, картинзите наши се 4-такти, од мотокултиватор, а спортските, профи (имва лиценца за нив, ама истече) се двотактви, лудо брзи, без штитници.
Туку, за дифтарење, Кавасакито на другар ми, декември, почеток, до Велес и назад, натаму поспоро, просек 170, назад побрзо, просек 210.
Последен пат кога се дифтарев.
Инаку, не сакам, сум возел по свет, идиотски, некако сега ми е да си бидам свој, жив и да уживам во животот.
Иако чоперот ми е кастом и иде сеуште 22-240, од Јамаха ФЏ 1200 абс е правен, сепак, најмноду у задње време (осбвен еднаш кога брзав) 140 просек.

Garfield напиша:
ЦБР 600рр, пих!
Блекбрд или Хајабуса, друго не признаам, се друго е глупо.
Иди 220 со чопер??!!! Хехехехе!
Туку, за дифтарење, Кавасакито на другар ми, декември, почеток, до Велес и назад, натаму поспоро, просек 170, назад побрзо, просек 210.
Последен пат кога се дифтарев.
Инаку, не сакам, сум возел по свет, идиотски, некако сега ми е да си бидам свој, жив и да уживам во животот.
.

ОК добар избор за Блек брд и хајабуса ... али сеа има нешо боље ... Сузуки ГСХР 1000 и 750. најбрз мотор у град 750 та а на отворено 1000 ата.

А иам клипчиња со другар ми со Кавасакито 600 од исто до велес ... ај коа ќе си го средам статичниот ми ком. ќе ги стаам на форум. Идење-Враќање СК-ВЕ ... со застанувања и снимање 43 мин. Просек незнам ... али зна дека ја возеф 264 а другар ми 283

Garfield напиша:
Сузуки ГСХР 1300 prijatele.
Inaku od mojot ima sliki na forum.

Cekaj sea neli 1300 bese Hajabusata? ne me buni sea :kajg:

Така де.
Токму.

Имам на лагер ама скап ми е, а има еден, се нуди, дукати, со брембо, кастомизиран, стритфајтер, ефтино. Коска.

vardarce напиша:
Да не ја работев ваа работа сеа сигурно ќе лежев дома и ќе умирав од досада.

Исто така. У ствари, не можам да замислам да бидам нешто друго.

Да не бев ова што сум сега.....
Ке бев Јас......:star:

Да не бев она што сум сега, ќе бев наспан.

А може и поише пари ќе имав, а помалку ќе работев.

Garfield напиша:
Така де.
Токму.

Имам на лагер ама скап ми е, а има еден, се нуди, дукати, со брембо, кастомизиран, стритфајтер, ефтино. Коска.

:oftopic:Daj slika .. i kazi sa para?

Не знам...неможам друго да бидам :icon_conf
Можда скејтерче од мали нозе ко шо треа...

Да не бев ова што сум, не знам што ќе бев. Некако се најдов во оваа професија и мислам дека ништо друго не би ме правело толку задоволна и исполнета:pehar:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom