Да не бев ова, ќе бев тоа:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Па пред да се запишам на факултет (електро, бај д веј), се мислев меѓу него и медицина. Кажете сличност, а? :) А што знам зашто не се запишав не медицина, чисто онака, поише ме повлече електро. Се глеам поблизу со машината, отколку со човекот. :)

Ќе бев фудбалер...ваљда

Лихвар
:zlo:

Певачица...не оти имам убав глас туку микрофонот У рака така природно ми стои
cl.gif

па.. да не бев сервисер за мобилни сигурно сега ке бев сервисер за компјутери во Нико. Оти работев и таму некои година ипол али ептен ми беше мачно отвараш компјутери со по 10 кила прашина унатре... и секакви гадости се наогаа...
Ако не бев сервисер на компјутери или мобилни телефони тогаш ке бев гитарист, дали во оркестарот на узун или во некој панк-рок бенд тоа не бев стрикно определен оти пред 4/5 години кога свирев гитара активно свирев и кај узун и со едни панкери.
Ако не бев сервисер за компјутери, мобилни телефони или гитарист тогаш сигурно ке обрнев малце повеке вниамние на спортот т.е. каратето.
Тренирам 14 години и имам доста многу титули. највеке се гордеам со 4место европа, 6 место свет. 2 место балкан.
јас сеуште тренирам карате али не толку активно како порано идам еднаш во 3-4 недели само да видам клубот да не ми изумрел.

:helou:

да не учев за стилист ќе бев пејачка... уф отсекоаш сум сакала то ама ни вака не ми е лошо... баш напротив супер ми е :nokti:

е обавезно глумица ке бев-ама може и ке станам

да не бев археолог, ќе бев лингвист

може ќе бев хирург ако не ми фуфкаше од крв или пак Претседателка на Универзумот.(како мала сакав да бидам платен убиец или пак Кум(а) на мафија)

Да не сум студент, ќе бев џаболебар или евентуална готвачка.

Па пред да се запишам на факултет (електро, бај д веј), се мислев меѓу него и медицина. Кажете сличност, а? :) А што знам зашто не се запишав не медицина, чисто онака, поише ме повлече електро. Се глеам поблизу со машината, отколку со човекот. :)

Iskreno poznavam poveke luge koi sto se dvoumele pomegu elekto i medicina, vklucuvajki me i mene. =) Iskreno i jas ne mozam da najdam slicnost pomegu elekto i medicina, ama sepak... Vo sekoj slucaj, pzodolziv na medicina i seuste smetam deka sum go napravila praviot izbor! Pa ke vidime ponatamu...

Zaklucok: da ne bev na medicina, ke bev na elektro... :D

Да не бев фармацевт ќе бев архитект... ама ќе бидам и архитект:mist: за инат!

Да не би била ова, би била пејачка! И тоа јако добра и успешна :-))))) Едноставно ми иде. Харизматична сум била, ми идело со публика, ПР и се тоа... Значи пак би одбрала Ред Карпет ама во музички води.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom