Да му помогнеме на нашиот форумџија Димитар (Хуманитарна забава, 10.06.2012, Temple caffe)

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Треба само да свртиме на боројот или порака нешто да пуштиме? Утре ќе донирам сега немам кредит.

Треба само да свртиме на боројот или порака нешто да пуштиме? Утре ќе донирам сега немам кредит.
Се јавуваш на бројот и една дадичка ќе ти каже Благодарам за донацијата :)
п.с Да си ставиш кредит утре! :P

Штета што скоро го изгубив телефонот па неможам веднаш да донирам. Затоа ќе донираат тие околу мене кога ќе им спомнам.Јас ќе уплатам утре во банка.

Џими пријателе ти посакувам се најдобро, брзо да оздравиш.

Има ли број од One за донирање?
Нема уште изгледа.

Димитар, дали е во план број за донации на Оне? Има голем број на донации кои се уште не се стигнати поради таа причина.

И јас чекам Оне...титнав од Т-хоме ама не смеам стално од кај жена ми, а од кај мене можам и цела картица да титнам.

Пишав на претходните страни дека од ОНЕ број за донации во случајов нема да има бидејќи ОНЕ отвораат броеви за донација само ако лекувањето се одвива во странство. Во случајов Димитар терапијата ја прима дома, што значи дека број од ОНЕ за жал нема да има.

Дури сега донирав, џимеј што поскоро да оздравиш!

Не сум проверил, на порталот го има ова?

Ваквата "педерска" работа од One селективно да даваат броеви за донирање е само капак на нивните глупости. Да заврши овој договор и бегам на друг оператор, и така збеснаа веќе.

Донирано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom