Да можев да го вратам времето назад... (Батерфлај Ефект)

Sakam da gi vratam 12 dena odmor da gi popravam greskite so nekoi korpi sto gi dobiv.

Pa bi go vratil vremeto nazad samo godina vreme za da naucam i da ne pisam kvadrat na faks. Ono ima i drugi stvari poradi koi bi go vratil vremeto no ova mi e number 1 posto mnogu mi go tupat doma za toa

eeeeeeeeeeeeeeeee da mozam da go vratam vremeto nazad da go sprecam raspadot na YUGOSLAVIJA.

Да можев да го вратам времето ќе земев кредит за да купам акции пред негде 2-3 години. :vozbud:

Ама ај и вака не е лошо. :motor:

ROBOCOP напиша:
eeeeeeeeeeeeeeeee da mozam da go vratam vremeto nazad da go sprecam raspadot na YUGOSLAVIJA.

Леле озбилен си?
Немој аман!!!:nenene::nenene::nenene::nenene:

Би го вратила времето, на еден многу глуп ден од мојот живот, уствари поточно беше среда, и би поправила некои работи да не се случи барем дел од тоа што се случи дента, би изменила неколку збора само и се ќе биде в ред...
Или ако не го враќам тој ден би го вратила вчерашниот...
Исто гомно беа и тој, и вчерашниот, па така да...

13.08.2003-волшебна вечер:wub:
Не ми се верува некои работи колку кратко траат а никогаш не се заборааваат!

Негде пред почетокот на годинава(8-9месеци). Скоро се би било поинаку. Дури и јас.:back:

Би го вратила времето на 29 јули 2006...И би го стопирала таму ... :wink:

pa edna nedela bi go vratil vremevo...

Mickey_k напиша:
Леле озбилен си?
Немој аман!!!:nenene::nenene::nenene::nenene:

zasto be nemoj aman pa so loso ima u toa,super zemja baska voeno mnogu jaka nikoj nemoze da ni soli pamet.sea bolje da ne sea e sranje nevideno site ne beat ko so sakaat.ali mene mi e najvise za da mozev da se upisam u voena vozduhoplovna akademija :)

Koga bi mozel da go vratam vremeto bi go vratil na 4 avgust 1999. Toa e denta koga pocina tatko mi i toa vreme bi go vratil vo zamena za celoto bogatsvo na svetot!

ејјјјјј на кој датум беше ама ич не се секавам ама знам дека беше оваа зима јануари месеч. ех да можам тогаш да го вратам времето животов сега ке ми беше премногу различен али тоа е тоа. таков е животот - суров но сепак убав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom