Да го спасиме зајакот од Вучиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Pro Femmina
  • Време на започнување Време на започнување
хахах дал да плачам или да се смеам :pos::pos:
#ПоддршкаЗаЗајко :facepalm:

Имав прочитано и претходно на форумов за познатиов зајак ама не знаев што точно му прават во емисијава па решив сега да го пуштам клипов и испадна дека Жиле е поклопен само неколку секунди ... нит е малтретиран, нит ништо. Алал да ви е за какви глупости кревате толку врева. (y)

Имав прочитано и претходно на форумов за познатиов зајак ама не знаев што точно му прават во емисијава па решив сега да го пуштам клипов и испадна дека Жиле е поклопен само неколку секунди ... нит е малтретиран, нит ништо. Алал да ви е за какви глупости кревате толку врева. (y)
Тебе да те поклопат убаво ќе ти биде?!?!?

„Вуки заебавај се со мене, ама кур што ќе ти отворам“
Зајко облеан во крв додека пробувал да го отвори гранапчето.

од која установа си избегала ти МА?o_O

ај да не кажувам сеа шо да му праиш на драган. СРАМ ДА ТИ Е! :cautious:

bi prfitali da go spasam zajakot samo kako meze...

треба да се провери прво дали е од одгледувачница или е љангарско зајче па да се знае што понатаму против Вучиќ.

btw од кога феминистките десничари глумат? или обратно е у случајов?

elmerfudd.jpg

Поопасно за зајко е што е во близина на Вучиќ, отколку тоа што е поклопен со коцката - како последица на контаминација од глупоќа може да почне да лае.

СПАСЕТЕ ГО ЗАЈКО ОД ВУЧИЌ!

Де бе аман и јас имам зајак и онака си играме кога ќе сум слободна ај ако не и мене земете ми го. Аууу страшно, па боље низ кутии да се пика него на скара да го стават.
Ама ти не си Драган Вучиќ :D
ај шо мора да го трпи со звуците негови и остало ама замисли уште хитојте негови да му ги пуштат пред емисија :)[DOUBLEPOST=1417058017][/DOUBLEPOST]
Де бе аман и јас имам зајак и онака си играме кога ќе сум слободна ај ако не и мене земете ми го. Аууу страшно, па боље низ кутии да се пика него на скара да го стават.
Ама ти не си Драган Вучиќ :D
ај шо мора да го трпи со звуците негови и остало ама замисли уште хитојте негови да му ги пуштат пред емисија :)

Или па DeviAngel да те цитира по 2пати :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom