Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аииии од каде сега дека е тоа идеа на невладини организации. Па тие организации само ја презентираат идеата на целокупниот наорд кој го застапуваат. Нема тука идеа на поединец. Докажано е дека тимот е појак од солото...знам, но сепак, таа акција е организирана од владата или некоја невладина организација(било што, нема врска тоа) значи претседателот на невладината организација, или некојси претставник од владата се дирекни организатори на тоа нешто... ете тоа е тоа....
јес да можеме ние у поголема количина кога ке се собереме да смениме нешто, но сепак различни умови-различно размислуваат....
Објасни зашто....сите даваат образложенијаКратко И Јасно: НЕ!
Аииии од каде сега дека е тоа идеа на невладини организации. Па тие организации само ја презентираат идеата на целокупниот наорд кој го застапуваат. Нема тука идеа на поединец. Докажано е дека тимот е појак од солото...
Да да, јас потполно те сфаќам што сакаш да кажеш....Но јас вака го перцепирам тоа...Јас ќе слушнам 50ина форумџии кои викаат дека треба да се смени бојата на кајгана, знаејќи дека никој не може да истапи и да каже што сака, истапувам јас...Значи застапувам мислење на група...другар, не го оспорувам тоа дека тимот е појак од поединецот, ама поентата ми беше дека тие планови ги составуваат поединци, а не се собираат 120231204 луѓе и го мислат тој план... :wink:
Да да, јас потполно те сфаќам што сакаш да кажеш....Но јас вака го перцепирам тоа...Јас ќе слушнам 50ина форумџии кои викаат дека треба да се смени бојата на кајгана, знаејќи дека никој не може да истапи и да каже што сака, истапувам јас...Значи застапувам мислење на група...
Меѓутоа главната цел се задржува и таа е онаа која ќе влијае на промената на светот...се е океј.... ама често доаѓа до злоупотреба на должноста што треба да ја вршиш(поради лични интереси)...
Доволно е само да смениш некои погледи и ќе видиш како се менува и светот со нив....Без разлика дали ќе биде илузија или не според другите,за тебе ќе биде сменат,затоа што сепак на светот и неговите промени гледаме субјективно....