Cypress Hill

• Креатор на темата Креатор на темата PacienT
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
sto ke kazete za CYPRESS HILL ???????????????????????????????

A ти што би кажал? Многу не креативно отворена тема. Да напишеше збор два за нив па да се развива дискусија а вака што?

Прв пат коа почнав да се палам на музика беше касета со: Cypres Hill, Ice Cube, Snoop Dog, Dr.Dre. Оваа касета ги имаше најкласик хитовите, Friday, Insane in the Brain, Who Am I (What's My Name), Итн итн, коа рапот и хип хопот сеуште не беше на работ на усерување, ама сеуште не беше усерен.

7 одд Insane in the Brain од овие беше хит у друштво, па после Dr. Greenthumb, па од Црна Хроника на 103ка го снимив цел Skull & Bones, со рок-рап песните што им беа, и после дојде крајот на добриот рап во светов усран. Свака част за периодот, златните времиња на оваа музика, од Паблик Енеми и Ран ДМЦ, до првиот албум на Еминем.

Прв пат коа почнав да се палам на музика беше касета со: Cypres Hill, Ice Cube, Snoop Dog, Dr.Dre. Оваа касета ги имаше најкласик хитовите, Friday, Insane in the Brain, Who Am I (What's My Name), Итн итн, коа рапот и хип хопот сеуште не беше на работ на усерување, ама сеуште не беше усерен.

7 одд Insane in the Brain од овие беше хит у друштво, па после Dr. Greenthumb, па од Црна Хроника на 103ка го снимив цел Skull & Bones, со рок-рап песните што им беа, и после дојде крајот на добриот рап во светов усран. Свака част за периодот, златните времиња на оваа музика, од Паблик Енеми и Ран ДМЦ, до првиот албум на Еминем.
prviot na eminem e 1996 toa ne e krajot na golden erata na rapot krajot e nekade kon 1998 (spored moe mnenie iako i vo 2002 se pojavi eden hardcore album i ne6to vo 1998 i 2001)...ama sepak edno RIP za vistinskiot rap..pozz...

Skull & Bones :) фаворит!

prviot na eminem e 1996 toa ne e krajot na golden erata na rapot krajot e nekade kon 1998 (spored moe mnenie iako i vo 2002 se pojavi eden hardcore album i ne6to vo 1998 i 2001)...ama sepak edno RIP za vistinskiot rap..pozz...

Ти збориш за оние албуми што му се андерграунд, неиздадени некој вид. Јас мислев на The Slim Shady LP од 1999та.

Дефинитивно едни од најдобрите ...Старите албуми се каде каде подобри од денешните :wink:.Еве ги моите омилени траки
How i could just kill a man
Low Rider
Latin Thugs
Dr.Greenthumb
Ganja Bus
Tequilla Sunrise

иако прекинав со активно слушање рап Cypress уше ги слушам.
How i could just kill a man, Hits From The Bong, Insane in the Brain топ 3 песни од нив според мене бар.

ОLD SKUL IZ DA SHIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

иначе летово имаат настап на Green Fest. фестивал подржан од EXIT. Бев прилично попален да идам али ше видиме.

Само III Temples of Boom албумот другарчиња. Funk Freakers, Stoned Raiders, Illusions,
Strictly Hip Hop и траката која не можам да ја изоставам I wanna get high :)!

Пааа... според мене Цѕпресс се едни од најдобрите рапери кој постоеле до сега! Ја имам цела нивна дискографија! И најомилен албум ми е инсане ин тхе браин! и сеа дискутирајте за цѕпресс не за еминем или цл...Чд:vozbud:

Cypress Hill owning ya~!
Омилени Песни:
How could just i kill a man
Insane in the brain
Boom biddy bye bye :D

ЗАКОН СЕее!!!!

КлАСИКА :tv::tv::tv::tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom