CYBER LADY FAN CLUB

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување

Dali da ja odbanirame cyberlady?

• Daaaaaaaaaaaaa

Гласови: 20 74,1%
  • Neeeeeeeeeeeee

Гласови: 7 25,9%

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
нема нишо лошо у муабетот шо има да се мачи она коа може неготово:pos: :pos: :pos:

Абе веќе иам кажано и пак ќе повторам, женскава е нешто немогуче. И на друг форум ко ми прати една ПП тогаш реков, е за оваа немат спас!!!

StormAngel напиша:
Сајберлејди за моја швалерка. :)

znaesh storm koj da zemesh za svalerka....:icon_lol: a dali znaesh...deka tipkava ne saka svalerka da bidi tuk saka da se mazi za da ima sex i da nemora da drka...:pos:

А ја на кого му ги објаснуев благодетите од нејзините постови...и на кого му кажуев дека она е најголемиот Кајгана Херој!

Goddess of Chaos напиша:
А ја на кого му ги објаснуев благодетите од нејзините постови...и на кого му кажуев дека она е најголемиот Кајгана Херој!

jas neznaev deka ima veke tema otvorena za nea....sorry...ubavo shto ja imate spoeno....:pos: ne da e heroj taa e nashata inspiracija za se shto postoi i zivee na ovaa planeta...cyberlady...inspiracijo moja....:pos: otkako sum na forumov samo na nejzinite postovi se iznasmevam taka dobro i kvalitetno...partnerot misli deka sum skrenala koga ke kriknam na cel glas....:pos: samata misla na nea me tera na seir...zimi sve...:pos:

Draga mArInCe,

Mnogu mi se dopaga tvojot profil. Jas sum Sneze, znaes, ja igravme kompjuterskata igra OddWorld na mojot kompjuter zaedno. Dali si ti mojata vnuka? Ako sme rodnini, kazi mi te molam.

иако е напишано на друго место по ПП, морав да го споделам со вас :icon_lol: :icon_lol:

Vidi G-ce. Jas stotuku ja prasav preku SMS moja vnuka Marina dali e clenka na Virtual Macedonia Forums i taa mi odgovori deka pojma nema sto e toa. Jas tebe ne sum ti teta.

Znaes li sto mislam sega? Deka ti i Rak ste istata licnost.

cyberlady

а таа беше истата личност со Рак :pos: :icon_lol: :icon_lol: :pos:

:pop:

морав пак да го постирам ова..хахаха

МаРиНа`Ох напиша:
морав пак да го постирам ова..хахаха

:pos: ...offfff leleleeleeeee.....:pos: fala na spodeluvanjeto....:pos: :baeh:

cyberlady напиша:
Jas se razbira programiram i toa vo Turbo Pascal 6.0, Visual Basic i DELPHI 5.

Сајбер, отиде и во програмери?

Да носев сеа капа, ќе ја скидав!!

moTaro напиша:
Сајбер, отиде и во програмери?

Да носев сеа капа, ќе ја скидав!!

:pos: auuuuuuuuu......:pos:
e motaro... ziti se...kazuvaj pod itno kaj e postov????

А пази ја поракава јас што ја добив од нејзе:

Ti li si momceto sto pred 6 godini vo MACEDONIA ONLINE me natera da ja zatvoram vratata? Te molam nemoj da se plasis, ne te baram za da Ti se odmazdam. Mislam deka bese romanticno. A najromanticno e toa sto se znaes za mene. Koj si Ti?

SNEZANA
:pos: :pos:
Кој пуст МОЛ, која врата, каква романтика? :lud::ne::pos:

да можевте да ме видите како си ја мавав главата од тастатура ке се утепавте од смеење! Просто ми е страв кога читам овакви работи! Доколку се деси нешто лошо и јас станам ваков ве молам убијте ме и фрлете ме на некое од животните од зоолошка, само не на магарето....

What kind of fucking crack is she smoking anyway? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom