Curb Your Enthusiasm

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720

24ти месецов. Стварно ме интересира како Лери ја испроцесирал пандемијава. :D
Ахахахахха му ебам тиквата. He hasn't ептен го предвидов, али тиквата не.... хахахахаха.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
Леон некако почна во стилот да наликува на Сузи последнава сезона, ептен colorful. :D
А оваа Ирма се надевам ќе ја нема за брзо, и мене ми е одвратна вака за гледање.

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.482
Поени од реакции
7.305
Уште е генијалец.. вино!

Првите три епизоди ок, солидно онака, ама од 4та до 10та у пуна форма ми беше серијава што искрено ме изненади.

Ирма мене одлично ми легна у приказнава, одвратен карактер али таков се бараше.. (WHAT HAVE I DOOOONE) :pos:

Она коа чекаше ред за гласање па се да си идат со тој пред него зашто ќе се поништат со гласовите :ROFLMAO:

На крај док паѓа у базенот, hey, where's the fence! хахах... Оскаровска музика за да престанат со зборење :pos:...

Треба у скоро време уште еднаш да се изглеа, стварно мислам дека у некои моменти сунѓерот не можеше да ги упие сите шеги и реакции.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.705
Поени од реакции
36.545
Знам дека од секогаш била една од поценетите серии на форумов, ама сто и кусур епизоди ме одвраќаа. Ама годинава решив да направам еден маратон со серии и да изгледам се што беше номинирано за ЕМИ, па ми останаа Mr. And Mrs. Smith, уште 2 сезони од What We Do in The Shadows... и оваа! И реков: што ги ебам, ќе ги сечам... И и седнав. Уште е рано за оценка, само прва сезона ја изгледав, ама морав да пишам дека Лери во некои ситуации ме прави да се чувствувам сосема непријатно. Јас во такви ситуации сосема спротивно би реагирал. А на други моменти, пак, многу ме потсеќа на мене зашто избувнува за тотално небитни ствари. Ај, се читаме покасно!

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.705
Поени од реакции
36.545
Quick notes:
1. Епизодата со куклата беше врв! :pos: :pos: :pos:
2. Има многу нереални ситуации кои веројатно се ставени за драмски ефект. Прво: во две епизоди во прва сезона имаше лекари кои одбија да помогнат на пациент, што во реалност не верувам дека би се случило заради хипократовата заклетва. Второ: цела една епизода во втора сезона Лери и жена му не можат да се качат на авион зашто некој им ги украл картите и си мислат дека тој се качил во авионот наместо нив, а на картите има име и презиме.

Ама ај да не серам, супер е се! :pos:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.705
Поени од реакции
36.545
S04E06 Car Pool Lane - Се пресмеав! Толку абдоменот не ме болеше ни жолчката кога ми ја вадеа! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ако се преправаш дека не си со мене, ќе ја извадам цицката. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom