Ctrl + V

Член од
23 јули 2008
Мислења
56
Поени од реакции
1
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. -- ova sea so go pisav vo avatarot dole :pos2:

KakoSakam!

Kladionicar
Член од
7 април 2008
Мислења
105
Поени од реакции
7
B > DBs , Norm sock ears/boots , Uni sock war armor !!!!!

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
полусвесна не знаеше дека оди накај шолјата и така издрогирана умре од смрдеата. Кога ја виде татко и го фати паника и и рече дека неа нема спас. Paзoчapaн се помири со судбината дека може да не преживее уште еден дeн живеејќи во пештера.Затоа што тој реши дека е сабота после недела а сливите беа цели помодрени од завист нa нивните големи плави роднини од прилеп тазе венчaни и нивните стари пријатели од Вевчани. Јас инаку сега ќе одам пешки до дома! Нема да трошам мегабајти на симнување на филмови и уште сум нервoзен од продавачката што ми даде расипани леви јајца бeз жoлчки и расипано млеко. Оваа зима нема да има зошто така рече Scream'.Нема да има снег зошто јас не посакав снег.Боже , боже дај снег. Се помоли ZeroStyle да заврне снег. Меѓутоа џабе, не заврна снег. Кога и Kirov95 се помоли, тогаш дојде снегот. Скокна од карпата и падна на земја,и цел во снегот пропадна и умре. Али одма еволуира во нешто совршено. Кога тој прдна не се случи ништо ама затоа мочна. Кога мочна се олесни отиде дома и легне да спие. Ама пред тој ден ги цитасе мистериите на овој форум и неможеше да заспие цела вечер. Целата беше прекрасна со некои добри кучки кои што завиваа многу гласно. И тогаш некој будала рече: аааааааааааа!!! Кој ли беше глупиот човек незнам,а тој падна во дупката и таму си остана засекогаш, но додека јас мислев дека прднав, тој се посере сред улицата и направи еден голем куп гомна! Бидејќи јас не можев да го извадам од гомната, викнав еден багер и багерот ги исчисти до земја. Но подоцна кога стана јасно дека јас сум голем серач, кој обожава да прди i moчa во шахти, кој истотака сака да пие расолница јадејќи шишкебап и кромид во супа од урда co кромид, решив да појдам пливајќи до тунелот исполнет со вода од канализацијата! Тогаш некоја плавуша рече : jaс кучката да серам по јавни особи и полицајци додека некој не ме прибере во куќата и
да ме однесе и да ми даде црвенко со газето НЕИЗБРИШАНО и да седне каде никој не седнал пред мене. Арно ама имаше неизбришано газе кое смрдеше на сперма бидејки не беше миено одамна. Да сакаше денес да се ебава ке мораше да падне на гз и истовремено да се види дали има уште крв на шупчето ама по тоа немаше смисла да седне на вибраторот. Затоа седна на газ и откако тој го опна својот газ на решетките , кои беа ладни како мраз, таа се возбуди толку многу што застенка од болка бидејки и влезе преголем стап. Потоа се беше како најдобар секс и феноменално го издржуваше.
Извика аааааахххххх!!! кога се исра и олесна и потоа таа се облечи.Потоа таа заспа, но кога почна сонот таа сонуваше како ја брка еден запален јагуар. Јагуарот беше попален и кога ја опна таа врисна наеднаж. После тоа таа се разбуди и свати дека ебењето е банално. Затоа таа беше разочарана од сексот. Потоа ме запраша дали сакам уште една партија Хант. Таа кажа ''НЕМОЖАМ'' !А тој се насмевна педерски и го тресна во фаца. Тогаш таа се налути и офна бидејќи тој и`го бапна. Но тогаш таа се насмевна бидејќи го виде како си го дрка. Тогаш тој си го прибра во гаќи i тргна накај јавната куќа кога курето му кажа дека мисли многу дека и кажало на една стара баба како и' го крева фустанот од доле на горе и веднаш го дигна својот алат и почна да ja gleda

хахаха тоа го имав ..

Член од
13 мај 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0

Јас ова што го ставав на друг пост:vozbud::vozbud:

Член од
27 јули 2008
Мислења
72
Поени од реакции
6
A woman is incomplete until she is married. Then she is finished :pos2:

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Maybe it's how I write shit when I'm in the zone,
and I'm sick of blow jobs, bitch leave me alone. :pusk:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Чак Норис се родил во една колиба, која ја изградил со сопствени раце...

Копирав на другар :)

Kajgana Shop

На врв Bottom