Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CSI: Las Vegas е дефинитвно најдобрата крими-серија,а и една од моите омилени серии воопшто.
Глумата,приказните...Се е навистина одлично,немам замерки.
После CSI: Las Vegas, ниедна друга CSI не ми се допаѓаше.Едноставно не ми е тоа тоа.
CIS las vegas i CSI new yourk се најдобри
а јас не знам со нема CSI Los Angeles
Ако отиде Тарантино ќе има педерски епизоди. Закон е сега ЦСИ, не пропуштам ама ич, посебно со оваа продукција. ЗАКОНЗбориш значи за ЦСИ Мајами.
Кај нас моментално го даваат на А1 во четврток.
Од оваа сезона режисер е Квентин Тарантино. Позабегана сезона на ЦСИ немало. И веќе не планирам да гледам. Не ми се допаѓа, начисто забегана е.
А претходно бев голем љубител посебно на ЦСИ Лас Вегас. Сега тоа е минато.
Останувам обожаватен и гледач само на ЦСИ Мајами и ЦСИ Њујорк.
Кога ќе се смени Тарантино и ќе се има нормални епизоди ќе продолжам да ги гледам и тие серии. И други што знам баш рекоа дека ич не им се допаѓа серијава откако Тарантино ја води.
Може и тој е виновникот за намалената гледаност.
Збориш значи за ЦСИ Лас Вегас.
Кај нас моментално го даваат на А1 во четврток.
Од оваа сезона режисер е Квентин Тарантино. Позабегана сезона на ЦСИ немало. И веќе не планирам да гледам. Не ми се допаѓа, начисто забегана е.
А претходно бев голем љубител посебно на ЦСИ Лас Вегас. Сега тоа е минато.
Останувам обожаватен и гледач само на ЦСИ Мајами и ЦСИ Њујорк.
Кога ќе се смени Тарантино и ќе се има нормални епизоди ќе продолжам да ги гледам и тие серии. И други што знам баш рекоа дека ич не им се допаѓа серијава откако Тарантино ја води.
Може и тој е виновникот за намалената гледаност.
Овие две ги имат режираноНе сфакам..
Тарантино је режисер на 9та сезона???
Пошто ја колку што знам он беше само на 2 споени епизоди.. и тоа во 5 или 6 та сезона
А сега на оваа сезона глеам си има други режисери...така да незнам од кај испадна он во ЦСИ ..