CSI: Las Vegas

• Креатор на темата Креатор на темата -={K-O-R-U-N}=-
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали читавте денес на кајгана главната ли страна беше Лоренс Фишборн изгледа ќе биде следниот Грисом.

CSI: Las Vegas е дефинитивно најдобрата крими-серија, а и една од моите омилени серии воопшто.

Глумата, приказните...Се е навистина одлично, немам замерки.

После CSI: Las Vegas, ниедна друга CSI не ми се допаѓаше. Едноставно не ми е тоа тоа.

CSI: Las Vegas е дефинитвно најдобрата крими-серија,а и една од моите омилени серии воопшто.

Глумата,приказните...Се е навистина одлично,немам замерки.

После CSI: Las Vegas, ниедна друга CSI не ми се допаѓаше.Едноставно не ми е тоа тоа.

Абе види сите ЦСИ се многу добри серии пошто цело време те тера да викаш кој е кој кој што направил и слично ама ова лас вегас многу стана досадно не прават многу акција во него. Не дека не би го глеал ама Мајами има повеќе акција и повеќе задржува внимение. Тука ај кога сум кај цси некој да ми каже на а2 кога и у колку ги даваат?

Јас ги обожабвам сите ЦСИ серии а најного Лас Вегас а најмалку Мајами( ме нервире тој Кроацио и плус тоа поинтересно е кога не се работе за Мафии да гонат)

CIS las vegas i CSI new yourk се најдобри

CIS las vegas i CSI new yourk се најдобри

Абе за Њу Јорк не знам дали е до градот ама не прави ќеф. Ај Мајами плажи женски, Вегас коцка женски ама Њу Јорк. Доналд Трамп и досада. Требале градот да го сменат некако до градот ми е одбивно.

а јас не знам со нема CSI Los Angeles

а јас не знам со нема CSI Los Angeles

Абе јас имам една теорија на Лос Анџелес. Нешто од нејзе е сигурно и точно другото само погаѓам. За сигурно е еве и на еден блог петиција за во Лас Вегас да има ЦСИ. Но одговорот што го добиле бил веќе Цси не е популарно како порано со новиве серии што излагаат па и дури да се правел во ЛА ќе требале да се блокираат ептен улици и слично, а доволно било што цела филмска индустрија таму им блокира улици. Ова на еден филмаџија американски блог. Другиот дел од мојава теорија е со ова бандиве. Лос Анџелес е преполн со банди и сите знаат веќе 80% од убиствата таму се помеѓу банди и слично. Па и дека има такви ствари нема простор за некој атрактивни речено убиства.

Dali e dojden krajot na CSI

Vo poslednata epizoda na CSI shouto dobi nov glaven karakter. Odnosno dolgogodishniot vodach na ekipata Gil Grissom (William Petersen) i e zamenet so glumecot koj nie prethodno go znaevme kako Morfius vo serijalot Matriks. Dr. Raymond Langston (igran od: Laurence Fishburne) e noviot voditel na ekipata. No so zaminuvanjeto na Grisam si zaminaa i golem broj na gledacite. Vo prvata epizoda na po negovoto zaminuvanje souto izgubi nad 7 milioni gledachi od prethodnata epizoda. Isto taka taa epizoda e najslabata vo cela sezona i e okolu 2 miliona pomalku gledachi od prethodnoto.
Ona sto e najinteresno e toa sto tie dva milioni gledachi koi gi zagubi se glavno od glavnata demografska grupa (18-49 pozelna za site serii bidejki ovaa kategorija na luge trosat najmnogu pari) sto definitivno gi potvrdi tvrdenjata deka CSI e serijal pred se za stari luge.
Samo az sporedba Heroes koja imase gledanost od 7.5 milioni gledaci imase 5.0 milioni gledaci vo glavnata demografska grupa.
Brojkte za ovaa serija se vloshija i kako shto se predviduva ke odat samo nadole.

Збориш значи за ЦСИ Лас Вегас.

Кај нас моментално го даваат на А1 во четврток.

Од оваа сезона режисер е Квентин Тарантино. Позабегана сезона на ЦСИ немало. И веќе не планирам да гледам. Не ми се допаѓа, начисто забегана е.
А претходно бев голем љубител посебно на ЦСИ Лас Вегас. Сега тоа е минато.
Останувам обожаватен и гледач само на ЦСИ Мајами и ЦСИ Њујорк.

Кога ќе се смени Тарантино и ќе се има нормални епизоди ќе продолжам да ги гледам и тие серии. И други што знам баш рекоа дека ич не им се допаѓа серијава откако Тарантино ја води.
Може и тој е виновникот за намалената гледаност.

Збориш значи за ЦСИ Мајами.

Од оваа сезона режисер е Квентин Тарантино. Позабегана сезона на ЦСИ немало. И веќе не планирам да гледам. Не ми се допаѓа, начисто забегана е.

Кога ќе се смени Тарантино и ќе се има нормални епизоди ќе продолжам да ги гледам и тие серии. И други што знам баш рекоа дека ич не им се допаѓа серијава откако Тарантино ја води.
Ако отиде Тарантино ќе има педерски епизоди. Закон е сега ЦСИ, не пропуштам ама ич, посебно со оваа продукција. ЗАКОН

Не бе супер е.
Зашо не биле „нормални„ епизодите?

Дефинирајте нормални?!

Имаме уште една ваква тема (не за веста, ама за серијата да) па затоа твојата Игоре ја споив со оваа.

Збориш значи за ЦСИ Лас Вегас.

Не сфакам..
Тарантино је режисер на 9та сезона???
Пошто ја колку што знам он беше само на 2 споени епизоди.. и тоа во 5 или 6 та сезона
А сега на оваа сезона глеам си има други режисери...така да незнам од кај испадна он во ЦСИ ..

Не сфакам..
Тарантино је режисер на 9та сезона???
Пошто ја колку што знам он беше само на 2 споени епизоди.. и тоа во 5 или 6 та сезона
А сега на оваа сезона глеам си има други режисери...така да незнам од кај испадна он во ЦСИ ..
Овие две ги имат режирано :)
Сезона 5 епизода 24 Grave Danger: Volume 1
Сезона 5 епизода 25 Grave Danger: Volume 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom