Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ииии излезе за xbox ајде joey те чекаме прв да кажеш импресии![]()
Ај кај и да е денеска утре ќе дојде финалната на торенти
Ах што ме напали сега да трошам интернет, ја стаив да се вади... BTW ме интересира каков звук има зошто на демото на PC звукот беше OMG![]()
Каков е гејмплејот?Call of duty like или?
Ауф стварно е страва играва, ненормално добра графика за xbox, добро оптимизирана и извондреден сараунд звук.
не сум видел вакво нешто во игра веќе подолго време
Значи одиш ти до "непријателот" и тамам да му дадеш еден куршум во глава гледаш нешто чудно се дешава. Значи застана ботот и трча во место залепен до еден ѕид. ТРЧА ЛИ ТРЧА како на 100 метри со пречки да е, и да УМРЕ. Значи трчаше и си умре изгледа од мака.
Што е најстрашно ова не ми се деси само еднашка повеќе пати ги забележувам ботовиве истото го прават. Ете еден голем - до crytek. Има уште нешто што не ми се свиѓа а тоа е една надградба на костумот која ти дозволува да гледаш како се движат куршимите. МНОГУ ЛОШО направено пукаат 100 души и ти гледаш плави линии каде што поминуваат куршумите, ХАОС е само смета, непотребна работа а ја ставиле за џабе.
@Woofer како е кај тебе, до каде си?