Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби ќе бидам малку досаден но пак ќе прашам.Со конфигурацијава Intel DC 2.2 GHz,GF 9600 GT 512MB DDR3,2GB DDR2 RAM да играм на резолуција 1920x1080 со гејмер сетинзи со некој 25 фпс?
А на 1024х768?Кратко и јасно, не.![]()
А на 1024х768?
А некој рече дека Crysis 2 е оптимизирана и ќе бара исто колку Crysis.Crysis ја играв на high сетинзи 1024х768 резолуција со 30-45 фрејма (25 во големи борби со многу експлозии).Така да во ова гејмер би требало сетинзите да бидат medium-high меѓутоа како што разбрав таму сетинзите се medium-low.Оф корс, на гејмер сетинзи со 25-30 фрејма.
А некој рече дека Crysis 2 е оптимизирана и ќе бара исто колку Crysis.Crysis ја играв на high сетинзи 1024х768 резолуција со 30-45 фрејма (25 во големи борби со многу експлозии).Така да во ова гејмер би требало сетинзите да бидат medium-high меѓутоа како што разбрав таму сетинзите се medium-low.
Јас имам Nvidia 8600 GT 256 DDR3 ... ке ја вози на минимално?
Ваљда нема да има многу народ по улиците и да се борам со 400 вонземјанци наеднаш па да ми прави проблем процесорот.Мислам дека 2кава ќе бара доста појак процесор, а ти имаш Pentium Dual на 2.2GHz. И имаш малку РАМ.
Ваљда нема да има многу народ по улиците и да се борам со 400 вонземјанци наеднаш па да ми прави проблем процесорот.