Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе му ја вози на gamer на 1024x768, 25 фпс отприлика. Ја кецот кога имав 4650 (т.е. кога ја земав за проба) ја вртев на 1280x1024 на медиум со 35 фпс.

Дали и некој друг има проблен да се стави на сервер во демото и + кај мене ми дава само 9-13 сервери о_О....??????????

Можеби ќе бидам малку досаден но пак ќе прашам.Со конфигурацијава Intel DC 2.2 GHz,GF 9600 GT 512MB DDR3,2GB DDR2 RAM да играм на резолуција 1920x1080 со гејмер сетинзи со некој 25 фпс?

Можеби ќе бидам малку досаден но пак ќе прашам.Со конфигурацијава Intel DC 2.2 GHz,GF 9600 GT 512MB DDR3,2GB DDR2 RAM да играм на резолуција 1920x1080 со гејмер сетинзи со некој 25 фпс?

Кратко и јасно, не. :)

Јас имам Nvidia 8600 GT 256 DDR3 ... ке ја вози на минимално?

za onlnie igranje kako ke bidi ....... t.e dali ke ima myltiplayer ama onaka preku hamachi , garena bez potreba na originalot t.e LAN PLAYING ... ?

Оф корс, на гејмер сетинзи со 25-30 фрејма.
А некој рече дека Crysis 2 е оптимизирана и ќе бара исто колку Crysis.Crysis ја играв на high сетинзи 1024х768 резолуција со 30-45 фрејма (25 во големи борби со многу експлозии).Така да во ова гејмер би требало сетинзите да бидат medium-high меѓутоа како што разбрав таму сетинзите се medium-low.

А некој рече дека Crysis 2 е оптимизирана и ќе бара исто колку Crysis.Crysis ја играв на high сетинзи 1024х768 резолуција со 30-45 фрејма (25 во големи борби со многу експлозии).Така да во ова гејмер би требало сетинзите да бидат medium-high меѓутоа како што разбрав таму сетинзите се medium-low.

Мислам дека 2кава ќе бара доста појак процесор, а ти имаш Pentium Dual на 2.2GHz. И имаш малку РАМ.

Заборавив да спомнам погоре дека ми е лаптоп, и дека 1366 x 768 е максимална резолуција :)

Мислам дека 2кава ќе бара доста појак процесор, а ти имаш Pentium Dual на 2.2GHz. И имаш малку РАМ.
Ваљда нема да има многу народ по улиците и да се борам со 400 вонземјанци наеднаш па да ми прави проблем процесорот.

Ваљда нема да има многу народ по улиците и да се борам со 400 вонземјанци наеднаш па да ми прави проблем процесорот.

Ја кога ја играв ми се креваше процесорот на 80-90%, сите четири јадра подеднакво. Можда у конечната верзија ќе се смали малце, сепак тоа беше бета ја што играв, ама процени според ова дали ќе ти прави проблеми твојот процесор или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom