Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ај кај и да е денеска утре ќе дојде финалната на торенти

Ииии излезе за xbox ајде joey те чекаме прв да кажеш импресии :) највеќе ме интересира дали ќе ја тера добро... Јас ја чекам за pc

Ииии излезе за xbox ајде joey те чекаме прв да кажеш импресии :)

Утре во 2 часот некаде поручекта очекувајте први имресии од играта. :)

--- надополнето ---

Ај кај и да е денеска утре ќе дојде финалната на торенти

Колку сум само точен !!!

Излезе и за пс3 само 5 гига хмммм

--- надополнето ---

Се пушта нема ап 2.5. Сега седнувам да поминам една мисија да видам што лајно е :)

--- надополнето ---

Сега за сега можам да кажам само дека играва е ДЕФИНИТИВНО НАЈДОБРАТА по графика досега на хбох. Значи ПЕРФЕКТ осветлување, експлозиите се ФЕНОМЕНАЛНИ.

--- надополнето ---

А да и што е најбитно фрејмрејтот е стабилен ни во најголемите гужви не се намалува. Crytek значи БРАВОС. Ги прават другите да изгледаат како лајно, докажаа дека сепак хбох 360 е моќна машина.

Ах што ме напали сега да трошам интернет, ја стаив да се вади... BTW ме интересира каков звук има зошто на демото на PC звукот беше OMG :vozbud:

Каков е гејмплејот?Call of duty like или?

Ах што ме напали сега да трошам интернет, ја стаив да се вади... BTW ме интересира каков звук има зошто на демото на PC звукот беше OMG :vozbud:

Звукот е добар немам проблеми, пиштолчето што е звук има катастрофа само друго се е ок.

Каков е гејмплејот?Call of duty like или?

Па не, дека со "костумот" е интересно се правиш невидлив, надградуваш пушките и ти треба малце тактика за совладување не е само оди и пукај. Некаде ги има и премногу противници и тоа дури ме нервира на моменти.

Ауф стварно е страва играва, ненормално добра графика за xbox, добро оптимизирана и извондреден сараунд звук.

Ауф стварно е страва играва, ненормално добра графика за xbox, добро оптимизирана и извондреден сараунд звук.

Незнам до каде си стигнат, јас сум хмм 4-5 стаза покрај еден мост таму и езеро ли што е незнам. Значи буквално застанувам на 1-2 минути и разгледувам наоколу :)

не сум видел вакво нешто во игра веќе подолго време

Значи одиш ти до "непријателот" и тамам да му дадеш еден куршум во глава гледаш нешто чудно се дешава. Значи застана ботот и трча во место залепен до еден ѕид. ТРЧА ЛИ ТРЧА како на 100 метри со пречки да е, и да УМРЕ. Значи трчаше и си умре изгледа од мака.

Што е најстрашно ова не ми се деси само еднашка повеќе пати ги забележувам ботовиве истото го прават. Ете еден голем - до crytek. Има уште нешто што не ми се свиѓа а тоа е една надградба на костумот која ти дозволува да гледаш како се движат куршимите. МНОГУ ЛОШО направено пукаат 100 души и ти гледаш плави линии каде што поминуваат куршумите, ХАОС е само смета, непотребна работа а ја ставиле за џабе.

@Woofer како е кај тебе, до каде си?

Па не сум играл многу на втората стаза сум уште, не приметив до сега таква работа.

:drk:

Ете за тоа што зборувам. Морам да го носам клипов и во гејминг војна хахахахах

--- надополнето ---

анд виии хев а винер!!!

не сум видел вакво нешто во игра веќе подолго време

Значи одиш ти до "непријателот" и тамам да му дадеш еден куршум во глава гледаш нешто чудно се дешава. Значи застана ботот и трча во место залепен до еден ѕид. ТРЧА ЛИ ТРЧА како на 100 метри со пречки да е, и да УМРЕ. Значи трчаше и си умре изгледа од мака.

Што е најстрашно ова не ми се деси само еднашка повеќе пати ги забележувам ботовиве истото го прават. Ете еден голем - до crytek. Има уште нешто што не ми се свиѓа а тоа е една надградба на костумот која ти дозволува да гледаш како се движат куршимите. МНОГУ ЛОШО направено пукаат 100 души и ти гледаш плави линии каде што поминуваат куршумите, ХАОС е само смета, непотребна работа а ја ставиле за џабе.

@Woofer како е кај тебе, до каде си?

Хмм ја кога ја играв бетата на ПЦ не забележав ваков баг. Изгледа багов се појавува само на x360 (можда и на ps3)

Ќе го средат не се секирај :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom