Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
На ПЦ ќе има object motion blur, можеби малку подбро осветлување и текстури и делумна поддршка за DX11. Тоа ќе бидат предностите.

До сега се што било објавувано било 80 % на ПЦ 20% на Xbox360, ПС3 верзијата е некако изгубена. Имаше пост за ова на gamespot. А тоа што викаш дека графика ќе биде супериорна на ПЦ не е тотално точно. Ќе биде подобро сигурно до некаде ама мали ќе бидат разликите, сепак е истиот енџин. А овој трејлер е сигурно правен од материјал од најдобрата верзија (ПЦ), кој деген би правел реклама од нешто полошо кога веќе има подобро.

- eve ti PC gameplay.

Koga pravat prezentacii na trailer obicno so XBOX ili Sony 3 gi pravat bidejki im e polesno od PC da nosat so niv.

- eve ti PC gameplay.

Koga pravat prezentacii na trailer obicno so XBOX ili Sony 3 gi pravat bidejki im e polesno od PC da nosat so niv.
не го разбирам ова "полесно од ПЦ да носат со нив"

--- надополнето ---

Eпа на конзола се ќе биде исто додека на PC ќе си уживаме во прекрасната графика :baeh::baeh::baeh::baeh:
Абе и јас ќе ја играм на ПЦ :) Не сум будала, имам звер компјутер а да не си го тестирам со Crysis 2, кај го има тоа. Ќе ја купам за ПС3 само ради мултиплеерот.

Ко сме кај мултиплеер...

Абе и јас ќе ја играм на ПЦ Не сум будала, имам звер компјутер а да не си го тестирам со Crysis 2, кај го има тоа. Ќе ја купам за ПС3 само ради мултиплеерот.

ѕвер компјутер + ѕвер фпс мултиплеер игра = епик!

не разбирам зашто на конзола би ја земал.

Го имам ова гледано, некако ми наликува на MW стил :)

И ова е веројатно на ПЦ играно, освен ако успеале да направат object motion blur за DirectX9.

Го имам ова гледано, некако ми наликува на MW стил :)

И ова е веројатно на ПЦ играно, освен ако успеале да направат object motion blur за DirectX9.
Да играно е на ПЦ ама го играа со џојстици кога беше презентацијата затоа малку лошо нишанат. ФПС на Џојстик без аим асист е ....

Баже не знам што да ти кажам. Едноставно не сакам да давам пари за игри на ПЦ кога веќе имам конзола која е наменета само за играње. Знам дека ќе биде поевтина на ПЦ, ќе има подобра графика и е подобро со маус и тастатура ама на ПСН имам едно 10-15 другари кои заедно ги играме сите ФПС игри како МоХ, БО (нема игра која не сме ја играле) ... Ти изгледа глупо тоа ама да имаше ПС3 две ипол години и цело време да играш со едни исти другари (да се зезате преку слушалки и такви ствари ) ќе ти беше појасно.

Чекајте бе вечерва ќе излезат уште слики сигурно има нешто подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom