Црвенковски ќе ја консолидира опозицијата

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
па ја би радо одел со друг...ама нешто слабо има харизматични оратори от тој тип - а бранко ако за нешто го бива, го бива за ораторство!

Епа од ораторството сме до ова дереџе! Од демагогијата и празните зборови...по еден вработен од секое семејство...октоподот...мај нејм тхе нејм оф мај кантри...нема да се кандидирам за претседател...

Епа од ораторството сме до ова дереџе! Од демагогијата и празните зборови...по еден вработен од секое семејство...октоподот...мај нејм тхе нејм оф мај кантри...нема да се кандидирам за претседател...

Се согласувам во тоа...ама ао немаш добар оратор (зборувам за ОПОЗИЦИЈА) џабе ти е....

кога си НА ВЛАСТ не требаат оратори требаат практичари и добри МЕНАЏЕРИ!

Битно е луѓето да водат про-македонска политика и да ги штитат националните интереси.
А кој е тој што ќе одлучи (и 'пресуди') дали одредена партија води про-македонска политика и дали ги штити националните интереси? Сите граѓани или само оние кои што се за Грујо???
Не очекувате белким дека Груевски и неговите симпатизери треба да одредат дури и тоа кој ќе им биде опозиција, кој ќе биде на чело на таа опозиција и каква политика ќе води опозицијата... Демек со власта се' е во најдобар ред, Македонецот е конечно препороден и живее како во рај и само уште опозицијата да ја дотераме некако!?

Е види вака сега!

Таму кај што живееш ти (знам дека си негде далеко, но незнам каде...не е ни битно уствари), бившиот Претседател да дал изјава дека во времето кога бил на должност еден министер во Владата на таа земја, бил ,,емисар,, на другата нималку пријателска земја, и дека му однел куферче со ,,нечии милиони,, и разно разни ќупчиња и саатчиња, дали истиот би бил сериозен кандидат било каква функција?

Овдека не вклучувам и истраги и ќумез, доколку судски се докаже. Меѓутоа на јавната сцена тој човек веќе завршил.

И чив национален интерес во овој случај се штити???...баш живо сум заинтересиран да дознаам. И како би го нарекле тој човек?

...дали истиот би бил сериозен кандидат било каква функција?
Тоа ќе го каже народот, а не тој што е на власт!

И чив национален интерес во овој случај се штити???...баш живо сум заинтересиран да дознаам.
Не си ме разбрал... Никаде не сум рекол дека Бранко Црвенковски успеал да ги заштитил нашите интереси... Иако на надворешен план има направено многу помалку штета од Груевски, сепак тоа што го направи со приватизацијата, уште мнооогу години Македонија ќе страда...
Него друга ми беше поентата... Дали Бранко Црвенковски ќе биде лидер на опозицијата, најмалку имаат право да одлучат Груевски, Бичиклиски, saso82 и сите други што го мразат!

Тоа ќе го каже народот, а не тој што е на власт!

Не си ме разбрал... Никаде не сум рекол дека Бранко Црвенковски успеал да ги заштитил нашите интереси... Иако на надворешен план има направено многу помалку штета од Груевски, сепак тоа што го направи со приватизацијата, уште мнооогу години Македонија ќе страда...
Него друга ми беше поентата... Дали Бранко Црвенковски ќе биде лидер на опозицијата, најмалку имаат право да одлучат Груевски, Бичиклиски, saso82 и сите други што го мразат!

"Иако на надворешен план има направено многу помалку штета" :

BIVSHA JUGOSLOVENSKA REPUBLIKA MAKEDONIJA

znachi nebilo shteta-tuku USPEH, po crvenokmerskata metodologija od Bihakjka.:pos2::pos2::pos2:

Ние вмровците си го сакаме Бране за шеф на опозиција тој и до сега беше де и ги смачкавме СДС на избори 2006 2008 па и 2005 главниот град падна.Ама страшно е што и понатака ке имаме слаба опозиција што секако не е добро за демократијата.Ама СДСМ не сака реформа го сака БЦ назад па нема помош.

"Иако на надворешен план иманаправено многу помалку штета" :

BIVSHA JUGOSLOVENSKA REPUBLIKA MAKEDONIJA

znachi nebilo shteta-tuku USPEH, po crvenokmerskata metodologija od Bihakjka.
Ете татари како толкуваат...
Ако кажам дека Бранко направил помала штета од Грујо, според татарите тоа е УСПЕХ!?
Како може штетата да е успех???

Ние вмровците си го сакаме Бране за шеф на опозиција тој и до сега беше де и ги смачкавме СДС на избори 2006 2008 па и 2005 главниот град падна.Ама страшно е што и понатака ке имаме слаба опозиција што секако не е добро за демократијата.Ама СДСМ не сака реформа го сака БЦ назад па нема помош.

Не да паднаааа....Резултати сега!!!

Ха-ха-ха...ха-ха-ха...и така до бескрај...т.е до 12 мај. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom