јахутерминал
impressed by gay people
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 7
Немам ништо против кармините, не сакам многу јака боја, ама сепак ок е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрен сум барем,биди и ти искрен,раскажи дека ко мал си облакал хулахопки и штикли од мајкати и со саати си се фрцкал пред огледало!:smir:Garfield напиша:Е ова е појако од мене. Морам. Извини Трилијане, ама сите ли бре попој и клисари се такви? Или злоставуваат деца или ставаат кармини или ги јадат кармините, аманте бре, после сакате некој да ви верува на проповедите.

дркам на нив, а бе реков јас дека морафф да се пошегувам, нели нема лутиш. :smir:Па каква нијанса сакаш де?Светла, темна, дречлива? Биди поопширна, образложи.Cutie напиша:Зависи од нијансата

Ако ја маваа по прсти повеќе ќе напишеше, инаку темава е глупа, па од се зависи дали ќе биде кич или тренд. Тоа подразбира:облека, боја на коса, веѓи, трепки, пудра, мудра и шо ти ја знам таму.Скулгрл напиша:Па каква нијанса сакаш де?Светла, темна, дречлива? Биди поопширна, образложи.
Да не те маваат по прсти додека куцаш на тастатура?![]()
зошто глупа? абе ајде...која ти е тебе интересна? каладонт,абука на работи кои ги сакам и тие од играчница нели?јахутерминал напиша:Ако ја маваа по прсти повеќе ќе напишеше, инаку темава е глупа, па од се зависи дали ќе биде кич или тренд. Тоа подразбира:облека, боја на коса, веѓи, трепки, пудра, мудра и шо ти ја знам таму.