Цртани серии

• Креатор на темата Креатор на темата dungeon master
  • Време на започнување Време на започнување
Ben10 e najinteresna vo momentov za gledanje

..........I do not discriminate I hate everyone

Dragon Ball Z e bez konkurencija (276 epizodi)
Dragon Ball e dobra
Dragon Ball GT nema mnogu tepacki i finti kako Z (64 epizodi)

Штрумфови беа легендарна серија! Успеав да штрумфнам една сезона од некаде ама титлувана на Хрватски, не ми се допаѓа многу или не сум навикнат. Штета што не излегуваат на ДВД нашите, со она: “гласовите ги позајмија Димче Мешковски,Таска Балабанова...“ :pos: Тоа беше лудило... Ако ги најде некој тие нека каже...

ЦРТАНИ ФИЛМОВИ

Кој гледа цртани филмови нека пишува, кој му се омилени кратки и долгометражни цртани филмови.

За мене најдобри се - Courage, Jonny Bravo, Pink Panter, Samurai Jack
А од долгометражниве Ice age, Simba (The lion king), The way to Eldorado, Asterix and Obelix, Madagaskar, и др.

Dragonball-Z ми е убедливо омилен,а воедно и единствениот кој што би го гледал пак.... ги изгледав сите епизоди од серијалот пред една година, а епизодите ги собирав стварно подолго време

Ејј, како можев да ги испуштам бе...Happy Tree Friends :vozbud:

Том и Џери. Му нема рамни. И Декстер го гледам ко ќе го начекам, смешен ми е. Цртаните се рај бе, за да си ја одмориш глата и да се изнасмејш. Ама почнаја многу глупи да прат, тешко на малечките.

Да кажам од старт дека ниту еден од Cartoon Network не ми се допаѓа освен можеби Courage The Cowardly Dog.
Инаку ги сакам сите стари цртани филмови кои ич не знам зошто не ги емитуваат повторно, од сортата на: Снешкото Були, Летачки Мечиња, Грашковци, еден цртан филм со чевли, Пожарникарот Сем, Том & Џери, Ла Линеа, Мечето Ушко, Џивџи и мацолот :), Брзиот Гонзалес како и сите долгометражни од типот на Петар Пан, Снежана и седумте џуџиња, Бамби, Убавицата & Ѕверот... Ехх...

Овие денешниве не личат на цртани филмови туку 30-минутно дерење на уво!

денешниве цртани филмови се создадени за новата дебилна генерација

Покахонтас, Петар Пан, Робин Худ..од дете ги сакав и ден денес си ги имам.:pipi:

Dolgometrazni neznam ne mi teknuvaat sega koj mi se omileni a od kratkite Tom i Jerry definitivno.

Pinky and the Brain се убивав од смеење кога ги гледав порано :pos:

pinky_and_the_brain.jpg

Од долгометражните Ариел, Покахонтас, Пепелашка ...абе сите ги сакам!
А од другите Том и Џери, Looney Tunes (највеќе со Bugs Bunny)
А од Cartoon Network ги сакам KND (Kids Next Door) највеќе, па потоа Dexter и други...

Највише порано сум гледал Том и Џери, Нинџа Желки и Штрумфови сеа не гледам ништо на ТВ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom