Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
A od kaj znaes tie kakov tretman dobile vo toj krevetot vo koj ti bolen si lezel ? :cautious:
Namesto da bidis bagodaren sto te legnale vo krevet vo koj letale iskri vo treta smena, ti kukas. Mozele da te klat i vo krevet kaj so umrel nekoj :toe:

Кога пишав на третман мислев на масажи ид мене.
А на инфективно одделение баш и не умираат пациенти, е да може и креветите понекогаш да ги донесуваат од одделенија каде умирале пациенти.

Кога пишав на третман мислев на масажи ид мене.
А на инфективно одделение баш и не умираат пациенти, е да може и креветите понекогаш да ги донесуваат од одделенија каде умирале пациенти.
Човече шо зборуеш?
Да не ја преспа 2020та?

Човече шо зборуеш?
Да не ја преспа 2020та?

Во 2009 година немаше таков бран на пандемија.
Јас мислев на периодот на 2009 година кога јас лежев на инфективно поради бактерија во стомакот и тогаш немаше многу смртни случаи на инфективно.
Е може креветите ги донесуваат од одделенија каде умираат пациентите.

Во 2009 година немаше таков бран на пандемија.
Јас мислев на периодот на 2009 година кога јас лежев на инфективно поради бактерија во стомакот и тогаш немаше многу смртни случаи на инфективно.
Е може креветите ги донесуваат од одделенија каде умираат пациентите.
Sega prasanje e na so bolnicki krevet bi lezel da mozis da biras. Kaj so se ima klecano sestrata so doktorot ko bile dezurni treta smena ili vo krevet vo koj skinal konci nekoj ?

Врие од оваа појава во болницата во Куманово.
Посебно е така во одделенијата каде има ноќни смени.
Буквално каде има празни кревети и соби во болничките соби преку ноќ се плескаат медицинските сестри за пари и со докторите а дури и со надворешни личности кои доаѓаат и плаќаат пари. Разработена шема е тоа.

Јас во 2009 година лежев на инфективно одделение и таму е ноќна смена, и којзнае и јас сум лежел на кревет кој некогаш за таа намена им послужил на медицинските сестри и докторите.
Автоматски споено мислење:

А после два секса?
Женидба или не?
Oho, medicinska sestra, pa i Kumanovka, zatoa najcesto se mazat za Srbija i cat pat nekoja vo Skopje. Ne znam sto sorta e toa Kumanovka, site do edna se isti kalap. Posebno pa tie od Рајкуву Куќу.

Mozokot vo formalin da se konzervira i da posluzi za naucni ispituvanja.

Последно уредено:
Sega prasanje e na so bolnicki krevet bi lezel da mozis da biras. Kaj so se ima klecano sestrata so doktorot ko bile dezurni treta smena ili vo krevet vo koj skinal konci nekoj ?

Јас сум за душа повеќе ( пишав во други теми дека душата е битна а не е пресуден изгледот) и повеќе ми е морално и етички кревет каде некој починал.
За тебе се подразбира креветот каде се плескале сестрите и докторите?

Back
На врв Bottom