PloTwist
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.802
- Поени од реакции
- 28.612
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имате некој коментар за ова изминативе 20-30 страни? ..или само колку да се напише нешто!И Стојанче се прикажува како жртва на околностите или на “лудилото” на жената.
Oh the irony.
Никој не го третира детето како колатерална штета, туку вие одбивате да сфатите дека тоа дете е жртва токму на таа нездрава средина која некој ја создал дома. Наместо да ги напаѓате жените што пишуваат реферати, запрашајте се зошто ви е поудобно да верувате во “лудилото” на жената отколку во психичката тортура на мажот.Имате некој коментар за ова изминативе 20-30 страни? ..или само колку да се напише нешто!
Нема маж тука што не го осуди ропакот!
Ама затоа има жени кои наштанцаа реферерати, а притоа го третираа детенцето како "колатерална штета"!
Автоматски споено мислење: пред 4 минути
П.С. какво време дојде, да не можеш нормална да најдеш!
Ќе треба психолошка проценка да бара човек пред брак, и историја на ментални болести у фамилија...
У право беше некој на темава што напиша дека старите биле во право кога се распрашувале од која фамилија е момчето, девојчето (оти сите се знаеле порано)!
Стварно не ми се вадат цитати да ви залепам како апла правите "ментални гимнастики" и наоѓате оправдувања за самоубиството пред да ја чукнете главата дека не заминала сама, туку и детето го фрлила!Никој не го третира детето како колатерална штета, туку вие одбивате да сфатите дека тоа дете е жртва токму на таа нездрава средина која некој ја создал дома. Наместо да ги напаѓате жените што пишуваат реферати, запрашајте се зошто ви е поудобно да верувате во “лудилото” на жената отколку во психичката тортура на мажот.
Ја создале*** Имале можности за жал да превземат чекори и двајцата за да го заштити детето, но никој не успеал да го направи тоа.Никој не го третира детето како колатерална штета, туку вие одбивате да сфатите дека тоа дете е жртва токму на таа нездрава средина која некој ја создал дома. Наместо да ги напаѓате жените што пишуваат реферати, запрашајте се зошто ви е поудобно да верувате во “лудилото” на жената отколку во психичката тортура на мажот.
Ајде баш извади цитати каде правдаме убиство и самоубиство. Не ми ги испревртувај муабетите. Никогаш, ама баш никогаш не сум некој што поддржува вакво нешто.Стварно не ми се вадат цитати да ви залепам како апла правите "ментални гимнастики" и наоѓате оправдувања за самоубиството пред да ја чукнете главата дека не заминала сама, туку и детето го фрлила!
Е тука е проблемот!
Убиството на шестгодишно дете ви е колатерална штета!
-Погодивме штаб на Хамас, во болница се криеле... (тоа ви е нивото на расудување)
П.С. еве овој твој пост е школски пример за ова.
Никој,ама баш никој не го кажа тоа. Никој не го прикажува како жртва скакулецот.И Стојанче се прикажува како жртва на околностите или на “лудилото” на жената.
Oh the irony.
Не е точно тоа.Ти го прикажуваш детето како материјална штета. Како искршена кола во сообраќајка,скроз небитна алка во приказнава
На Скиатос има една легенда за некоја жена што живеела во дивина и намамувала млади девојки, а потоа ги убивала за да ги спаси од тешкиот живот на жената во средниот век, фатена е и обесена...Стварно не ми се вадат цитати да ви залепам како апла правите "ментални гимнастики" и наоѓате оправдувања за самоубиството пред да ја чукнете главата дека не заминала сама, туку и детето го фрлила!
Е тука е проблемот!
Убиството на шестгодишно дете ви е колатерална штета!
-Погодивме штаб на Хамас, во болница се криеле... (тоа ви е нивото на расудување)
П.С. еве овој твој пост е школски пример за ова.
Ајде баш извади цитати каде правдаме убиство и самоубиство. Не ми ги испревртувај муабетите. Никогаш, ама баш никогаш не сум некој што поддржува вакво нешто.
Еве само последниов...запрашајте се зошто ви е поудобно да верувате во “лудилото” на жената отколку во психичката тортура на мажот.
Никогаш не фалеле лудаци..На Скиатос има една легенда за некоја жена што живеела во дивина и намамувала млади девојки, а потоа ги убивала за да ги спаси од тешкиот живот на жената во средниот век, фатена е и обесена...
Да, виновен е. Он психички и физички ја малтретирал жената. Жената била психички нестабилна особа заради него. Он е коренот и причината на тоа. Жената нема здрави нагони, не размислува рационално, не е здрава особа.Мажот е виновен за психичка тортура и самоубиство..
Па ти фали детето у постот!Да, виновен е. Он психички и физички ја малтретирал жената. Жената била психички нестабилна особа заради него. Он е коренот и причината на тоа. Жената нема здрави нагони, не размислува рационално, не е здрава особа.
Каде јас правдам убиство/самоубиство?
Не.Па ти фали детето у постот!
Го приметуваш патернот сега?!
Шо зборав бе?
Апсолутно те почитувам како форумски лик и лекар у ПЛ.Прво ме вреѓаш ко човек, второ, мислам дека како форумски лик колку толку имам некаков имиџ изградено на личност која не поддржува насилство, и вандализам.
Психичката тортура и системската нефункционалност се убиство без оружје. Наместо да ме напаѓате лично затоа што не се согласувам со вашето релативизирање, размислете за тоа дека некогаш зборовите и постапките убиваат исто колку и куршум. Јас стојам зад моите зборови, а вие размислете зад каква логика стоите вие.