Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
И Стојанче се прикажува како жртва на околностите или на “лудилото” на жената.
Oh the irony.
Имате некој коментар за ова изминативе 20-30 страни? ..или само колку да се напише нешто!

Нема маж тука што не го осуди ропакот!
Ама затоа има жени кои наштанцаа реферерати, а притоа го третираа детенцето како "колатерална штета"!
Автоматски споено мислење:

П.С. какво време дојде, да не можеш нормална да најдеш!
Ќе треба психолошка проценка да бара човек пред брак, и историја на ментални болести у фамилија...

У право беше некој на темава што напиша дека старите биле во право кога се распрашувале од која фамилија е момчето, девојчето (оти сите се знаеле порано)!

Последно уредено:
Имате некој коментар за ова изминативе 20-30 страни? ..или само колку да се напише нешто!

Нема маж тука што не го осуди ропакот!
Ама затоа има жени кои наштанцаа реферерати, а притоа го третираа детенцето како "колатерална штета"!
Автоматски споено мислење: пред 4 минути
П.С. какво време дојде, да не можеш нормална да најдеш!
Ќе треба психолошка проценка да бара човек пред брак, и историја на ментални болести у фамилија...

У право беше некој на темава што напиша дека старите биле во право кога се распрашувале од која фамилија е момчето, девојчето (оти сите се знаеле порано)!
Никој не го третира детето како колатерална штета, туку вие одбивате да сфатите дека тоа дете е жртва токму на таа нездрава средина која некој ја создал дома. Наместо да ги напаѓате жените што пишуваат реферати, запрашајте се зошто ви е поудобно да верувате во “лудилото” на жената отколку во психичката тортура на мажот.

Никој не го третира детето како колатерална штета, туку вие одбивате да сфатите дека тоа дете е жртва токму на таа нездрава средина која некој ја создал дома. Наместо да ги напаѓате жените што пишуваат реферати, запрашајте се зошто ви е поудобно да верувате во “лудилото” на жената отколку во психичката тортура на мажот.
Стварно не ми се вадат цитати да ви залепам како апла правите "ментални гимнастики" и наоѓате оправдувања за самоубиството пред да ја чукнете главата дека не заминала сама, туку и детето го фрлила!
Е тука е проблемот!
Убиството на шестгодишно дете ви е колатерална штета!
-Погодивме штаб на Хамас, во болница се криеле... (тоа ви е нивото на расудување)

П.С. еве овој твој пост е школски пример за ова.

Ја создале*** Имале можности за жал да превземат чекори и двајцата за да го заштити детето, но никој не успеал да го направи тоа.

Стварно не ми се вадат цитати да ви залепам како апла правите "ментални гимнастики" и наоѓате оправдувања за самоубиството пред да ја чукнете главата дека не заминала сама, туку и детето го фрлила!
Е тука е проблемот!
-Погодивме штаб на Хамас, во болница се криеле... (тоа ви е нивото на расудување)

Ајде баш извади цитати каде правдаме убиство и самоубиство. Не ми ги испревртувај муабетите. Никогаш, ама баш никогаш не сум некој што поддржува вакво нешто.

Прво ме вреѓаш ко човек, второ, мислам дека како форумски лик колку толку имам некаков имиџ изградено на личност која не поддржува насилство, и вандализам.

Психичката тортура и системската нефункционалност се убиство без оружје. Наместо да ме напаѓате лично затоа што не се согласувам со вашето релативизирање, размислете за тоа дека некогаш зборовите и постапките убиваат исто колку и куршум. Јас стојам зад моите зборови, а вие размислете зад каква логика стоите вие.

И Стојанче се прикажува како жртва на околностите или на “лудилото” на жената.
Oh the irony.
Никој,ама баш никој не го кажа тоа. Никој не го прикажува како жртва скакулецот.

Ти го прикажуваш детето како материјална штета. Како искршена кола во сообраќајка,скроз небитна алка во приказнава.

Е тука е проблемот!

На Скиатос има една легенда за некоја жена што живеела во дивина и намамувала млади девојки, а потоа ги убивала за да ги спаси од тешкиот живот на жената во средниот век, фатена е и обесена...

Ајде баш извади цитати каде правдаме убиство и самоубиство. Не ми ги испревртувај муабетите. Никогаш, ама баш никогаш не сум некој што поддржува вакво нешто.
запрашајте се зошто ви е поудобно да верувате во “лудилото” на жената отколку во психичката тортура на мажот.
Еве само последниов...
Мажот е виновен за психичка тортура и самоубиство..
Детето го нема, во рушевините е! Колатерална штета!
Само се фрлило :unsure:

Другаркати @Емкаа и подалеку отиде, малтене мажот ги фрлил и двајцата ако ја читаш..
ама ме мрзи сега да вадам...

На Скиатос има една легенда за некоја жена што живеела во дивина и намамувала млади девојки, а потоа ги убивала за да ги спаси од тешкиот живот на жената во средниот век, фатена е и обесена...
Никогаш не фалеле лудаци..
Кажи некој генијалец, заеби не!

Мажот е виновен за психичка тортура и самоубиство..
Да, виновен е. Он психички и физички ја малтретирал жената. Жената била психички нестабилна особа заради него. Он е коренот и причината на тоа. Жената нема здрави нагони, не размислува рационално, не е здрава особа.

Каде јас правдам убиство/самоубиство?

Да, виновен е. Он психички и физички ја малтретирал жената. Жената била психички нестабилна особа заради него. Он е коренот и причината на тоа. Жената нема здрави нагони, не размислува рационално, не е здрава особа.

Каде јас правдам убиство/самоубиство?
Па ти фали детето у постот!
Го приметуваш патернот сега?!

Па ти фали детето у постот!
Го приметуваш патернот сега?!
Не.

Бедно е да ми вметнуваш монструозни ставови само затоа што немаш аргумент за психичката тортура за која јас зборувам. Тоа што не ја вовлекувам трагедијата на детето во секоја реченица е чин на почит кон жртвата, а не рамнодушност. Додека вие се гаѓате со ниски удари, јас зборувам за причинско последичната врска која законот мора да ја препознае. Насилството не почнало во моментот на скокот, туку многу порано.

Да се бара одговорност за тој што психички ја докрајчил жената не е оправдување, туку барање правда за целиот овој пекол. Не ја користите смртта на детето како штит за да го заштитите насилникот од критика.

Шо зборав бе?

Прво ме вреѓаш ко човек, второ, мислам дека како форумски лик колку толку имам некаков имиџ изградено на личност која не поддржува насилство, и вандализам.

Психичката тортура и системската нефункционалност се убиство без оружје. Наместо да ме напаѓате лично затоа што не се согласувам со вашето релативизирање, размислете за тоа дека некогаш зборовите и постапките убиваат исто колку и куршум. Јас стојам зад моите зборови, а вие размислете зад каква логика стоите вие.
Апсолутно те почитувам како форумски лик и лекар у ПЛ.
Извини ако се чуствуваш повредена, не ми беше целта тоа..

Ги напаѓам исклучиво твоите ставови во оваа тема. Во други гледам се согласуваме.
Не си зимај на срце...
Рилакс

@мкд владе сакаш да си зборуваме за елиминацијата на членови на Хамас што се криеле во болницата?!
Ама да пазиме и "од почит" да не ги спомнуваме убиените деца во таа операција...
Само причинско-последичната врска зошто ги убиле. Може?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom