Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Oti be Ptico od suplivo vo prazno ?
Od iskustvo znam deka na vakvi temi site se trudat da se ponasaat ko da se vo menopauza so hormonalen disbalans. Aj razbiram emocii i sve, ama so e mnogu mnogu e.
Ajde probajte prvo malce so ladna glava, a ne teorii na zaveri, spanski serii i sto bi bilo koga bi bilo.
Znaci se raboti za samoubistvo, ne za ubistvo. Taa ako resila da se samoubie i toa od gospod znae koja pricina ( da gospod znae i taa, ni Ti, ni Jas, ni nikoj, nie mozime samo da pretpostavime zosto ), sto ke resel pritvorot vo konkretniot slucaj. Pak ke se samoubiela cim resila. I tuka idime do edno mnogu nepopularno mislenje no jbg, nekoj mora i toa da go spomni. Dobro licnost sklona kon samoubistvo po koj parametar ja klasificirate za zdravorazumna, plus dodaj na toa deka i si go ubila deteto. Svesno.
Instituciite zataile, no nekoj drugi institucii ocigledno ama za toa nekako ne vi se zbora.
Владе, ја мислу дека јутре сабајле да дојде Тошкофски или Мицкофски да те натрти пред тфое куче, ти ке каеш "аааа па, Византиски е криф, ради него пробаф у газ". И наместо да тужиш и кривично да гониш, ти ке си га избришеш профил.
И вечно Левицу и Византисиога ке ги к'лнеш.

Е до толко е заебана ситуација некад сс тебе.

Владе, ја мислу дека јутре сабајле да дојде Тошкофски или Мицкофски да те натрти пред тфое куче, ти ке каеш "аааа па, Византиски е криф, ради него пробаф у газ". И наместо да тужиш и кривично да гониш, ти ке си га избришеш профил.
И вечно Левицу и Византисиога ке ги к'лнеш.

Е до толко е заебана ситуација некад сс тебе.
Zaebanoto e sto se ponasate ko histericni zeni vo menopauza. E toa e zaebanoto. Drugo, vo nedostatok na argumenti i kapacitet za normalna diskusija se ponasate ko bubuljicavi levicari pa ko papagali nekoj, vmro, sdsm, stab i sendvic.
Ajde neka me informira nekoj.
Tuka se raboti za ubistvo ili samoubistvo ?
Znae nekoj od vas za sto tocno se samoubila zenata ?
Dali normalna psihofizicka licnost bi se samoubila sebe i svoeto dete ?
Dali bile vo brakorazvodna postapka i likot vekje imal druga zena ?

Zaebanoto e sto se ponasate ko histericni zeni vo menopauza. E toa e zaebanoto. Drugo, vo nedostatok na argumenti i kapacitet za normalna diskusija se ponasate ko bubuljicavi levicari pa ko papagali nekoj, vmro, sdsm, stab i sendvic.
Ajde neka me informira nekoj.
Tuka se raboti za ubistvo ili samoubistvo ?
Znae nekoj od vas za sto tocno se samoubila zenata ?
Dali normalna psihofizicka licnost bi se samoubila sebe i svoeto dete ?
Dali bile vo brakorazvodna postapka i likot vekje imal druga zena ?
Kazhi im be Vlade e toa e prav mazh ke udri, ke mava kako shto mu lichi i dolikuva, se e toa u vospitno pedagoshki celi, pa ne e peder ili papuchar da prai civiliziran muabet, a ne tuka nekoi histerichni policija ke vikaat za toa

Kazhi im be Vlade e toa e prav mazh ke udri, ke mava kako shto mu lichi i dolikuva, se e toa u vospitno pedagoshki celi, pa ne e peder ili papuchar da prai civiliziran muabet, a ne tuka nekoi histerichni policija ke vikaat za toa
Imas poenta nekoja ili kolku da se najdis vo muabet ?

Пишав многупати, Алфите како единица никогаш не требаше да се распуштат. Ваквите ги млатеа како стоки.
Пак ги има овие интервентна. Мене ме претресуваат често за дрога, дека стара кола сумливо било. Немаат 2 грама мозок. А на километар од мене циганите гореа кабли по цели денови, никому ништо, битно да не носам џоинт. Тоа е таа полиција и интервентна

Пак ги има овие интервентна. Мене ме претресуваат често за дрога, дека стара кола сумливо било. Немаат 2 грама мозок. А на километар од мене циганите гореа кабли по цели денови, никому ништо, битно да не носам џоинт. Тоа е таа полиција и интервентна
Коа ќе снемаат за нив мора да соберат некок џоинт. Панче трефкарот.
Какви трагедии се исподесија од коа се на власт. Ама ќе труби како заплениле 40 тона.
Изгореа 60+ луѓе. Година дена ќе им вадиме уше малце. Лежи некој?
Неговите глупи џандари шо ја затворија задната врата, гарант се шеткаат слободно.
Ама кој го врти Кочани, така? Некој прекинал да плаќа, па сеа мора да го научат лекција дека дилерот опстојува дур се лиже на актуелната власт.
Мизерии

Не сум експерт ниту сум психијатар, ниту ја знаеме целосната ситуација ама мое мислење е
Штом жената решила да се фрли со детето од балкон веројатно имала голем притисок од мажот што ја тепа ако излезе големата дека ќе убие некого од фамилијата нејзина а можеби и од не толку голема заштита од околината на самата жена.

Исто така можеби цело време се тешела ај ќе се смириме ќе пробаме да биде добро и од тоа ќе биде, ќе биде пука психички и нема излез.

Типот има уште две сестри
Мајка му се глеа по сликите дека цел живот му го посветила макс,а израснала монструм.
Бтв некаде прочитав дека станот бил на свекрвата?

жениве на форумов пробуваат да го претстават ова као она ја држел за врат на балкон и ја натерал да се фрли со детето. Ко да немала избор и тоа било крај.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Oti be Ptico od suplivo vo prazno ?
Od iskustvo znam deka na vakvi temi site se trudat da se ponasaat ko da se vo menopauza so hormonalen disbalans. Aj razbiram emocii i sve, ama so e mnogu mnogu e.
Ajde probajte prvo malce so ladna glava, a ne teorii na zaveri, spanski serii i sto bi bilo koga bi bilo.
Znaci se raboti za samoubistvo, ne za ubistvo. Taa ako resila da se samoubie i toa od gospod znae koja pricina ( da gospod znae i taa, ni Ti, ni Jas, ni nikoj, nie mozime samo da pretpostavime zosto ), sto ke resel pritvorot vo konkretniot slucaj. Pak ke se samoubiela cim resila. I tuka idime do edno mnogu nepopularno mislenje no jbg, nekoj mora i toa da go spomni. Dobro licnost sklona kon samoubistvo po koj parametar ja klasificirate za zdravorazumna, plus dodaj na toa deka i si go ubila deteto. Svesno.
Instituciite zataile, no nekoj drugi institucii ocigledno ama za toa nekako ne vi se zbora.
На игнор сум те ставила од поодамна, ама ај викам да видам што пишал низ темава.
Владе, ти, и таквите како тебе, што за жал сте мнозинство, сте сржта на проблемот и дното на општеството.
Се распишал низ темава, не се удостоил да покаже ни грам почит, сочувство, или емпатија кон жртвите, само осуди. Осуди кон жртвите, осуди кон тие што пријавувале, осуди кон тие што на темава застанаа во одбрана на жената која беше приморана да избере смрт за неа и сопственото дете, наспроти живот исполнет со страв. Сме биле во менопауза, биле тие денови. Не владе, ти си глуп, не е проблемот во нас.

Не си пишал ни еден пост со осуда кон човекот што 6 години ги тепал и животот им го направил пекол. Замисли секој ден да се будиш со страв, да легнуваш со страв, некој да се изживува со тебе, да те омаловажува, понижува, тепа и дома и надвор пред луѓе. Ни еден пост со осуда кон институциите што дозволиле овој пекол да се одвива 6 години. Ниедна осуда кон системот на државата што дозволил ваков ропак, со 10 кривични пријави, да работи како пожарникар ејј, утре треба ваков да ти спасува живот.

Не владе. Крива е жената, што се омажила за него, што му родила дете, што не го пријвавувала, што не избегала, крив е братот што не го натепал ропаков. Сите се криви освен - кривецот.

FB_IMG_1772615198425.jpg

Налетав и на вакво нешто на интернет. Бидејќи бев таму 10 минути по настанот, сите околу викаа дека таткото веднаш дошол доле и врескал на целиот глас. И со саати пиштеше врескаше.
Така што тешко дека биле сами дома или дека он воопшто не бил присутен, кога веднаш по скокањето дошол доле на плочникот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom