Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Башка и старите не се добри психички на тие години, се иживљаваат мислиш кралска лоза се, а такви ќе бидат и добар дел од нашите родители. Јас како стар не би сакал ничив товар да бидам, и така и ќе биде.
Точно, повеќето имаат напредна деменција која од една настинка, промена на собата или од неземање на хроничната терапија, знае да се влоши и да бидат делирантни.

Па ќе почне во 4 саатот по полноќ да бара да оди за Белград да сака да ја види баба му и ќе шета низ домот или пак ќе звони во полиција, а често знае и да ги нападне негувателите или ќе избега од домот во 4 саатот по полноќ по гаќи и мајца на -4, па треба да се бара со полиција.

Да јаде печеница.

Ти и мачка ги шитнавте вашиве многу лесно. Па и ми се правдате овде, сереле. Леле сереле замисли. Вие буквално заслужувате кога ќе одртавите и дојдете на тоа ниво у гомната да се угушите. :kafence:

Пичковски повикан на инг. Разговор....му дадоа матерјал за 2-3 години да сере по медиуми....

Ти и мачка ги шитнавте вашиве многу лесно. Па и ми се правдате овде, сереле. Леле сереле замисли. Вие буквално заслужувате кога ќе одртавите и дојдете на тоа ниво у гомната да се угушите.
за да не се гушиме ќе не пратат децата у дом за стари лица затоа што ќе ни треба нега.
Тоа што посакуваш на други да не ти се врати.

за да не се гушиме ќе не пратат децата у дом за стари лица затоа што ќе ни треба нега.
Тоа што посакуваш на други да не ти се врати.
Клошар невоспитан.
На женски со такви зборови. Загреота.

Мајка ми ја изгледа баба ми до последен ден.
Менуваше пелени,ја бањаше,чешлаше,фенираше!
Секогаш беше средена и мирисаше на фелче азура.
Некој не може да плати толкав износ на пари,за да се ослободи од обврските,за жал...
Не е се така розево како што мислите.
Којзнае мајка ми како постигна се,ем работа ем баба ми,ем ние како деца и бевме качени на глава ....

Некој не може да плати толкав износ на пари,за да се ослободи од обврските,за жал...
Којзнае мајка ми како постигна се,ем работа ем баба ми,ем ние како деца и бевме качени на глава ....
Па да, ама некој ако има пари да плати, не гледам причина зошто да не го направи тоа.

Па да, ама некој ако има пари да плати, не гледам причина зошто да не го направи тоа.

па јас не би го направила,токму поради вакви случувања.
Ме гледале од мрвка месо за накрај да ги пратам некој да ги шамара.
Не фала,нема шанси

Isto.

Baba mi so Parkinsova 3 godini, od koi poslednata godina ne stana od krevet. Niz pekol pomina i ona i majka mi koja ja gledase.

Sega koga go pisuvam postot se ezam. Nedaj Boze na nikoj.

па јас не би го направила,токму поради вакви случувања.
Ме гледале од мрвка месо за накрај да ги пратам некој да ги шамара.
Не фала,нема шанси
Мажот ти те шамара :ROFLMAO:
Никој никаде не си го праќа саканиот да биде шамаран, тоа што се случува е криминално.

Последно уредено:
Овој па Рон ќе изнапише триста глупости само да не биде директен. Го заболе него куурот за тоа кој како и дали се грижел за родителите. Тој е циција прва класа и сигурно главна причина зашто размислува вака не е љубовта кон родителите туки финансискиот трошок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom